"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל כפ"ס מתעניינת ברועי גורדנה
האם קשר הפועל ב"ש, שלא מקבל דקות, יעבור לשרון? • בכפ"ס טוענים שהחוזה הגבוה שלו יהווה מכשול
רועי גורדנה. לא בטוח שהוא רוצה לעזוב את הפועל ב"ש // רועי גורדנה. לא בטוח שהוא רוצה לעזוב את הפועל ב"ש

הפועל כפ"ס מתעניינת ברועי גורדנה

האם קשר הפועל ב"ש, שלא מקבל דקות, יעבור לשרון? • בכפ"ס טוענים שהחוזה הגבוה שלו יהווה מכשול

ירון אשר
, עודכן

הקשר רועי גורדנה לא ממש נמצא בתוכניות של הפועל ב"ש. גורם בקבוצה הדרומית אמר היום (ג') ל"ישראל היום": "בתחילת שנה היו בטוחים בצוות המקצועי שרועי ייתן את קפיצת המדרגה שלו, למעשה ברק בכר כבר התחיל לברר עם אלונה ברקת אופציה להאריך לו את החוזה, אבל משום מה דברים לא מסתדרים לו השנה".

כמה קבוצות גיששו לגבי קשר האדומים, כמו בית"ר ירושלים ומכבי פ"ת, ועכשיו גם הפועל כפ"ס נכנסה לתמונה. עם זאת גורם בקבוצה מהשרון הסביר ל"ישראל היום": "סתיו שחם ואלונה ברקת חברים טובים בלי קשר לכדורגל, ועד כמה שידוע סתיו הניח לה הצעה על השולחן וזה בעיקרון תלוי בה. נכון לעכשיו היא מתכננת להעביר אותו ללא תמורה, ושחקן עם חוזה שמוערך ב-150 אלף דולר לעונה מסבך כלכלית את העניין, מה גם שגורדנה עצמו לא בטוח רוצה לעזוב את ב"ש".

בתוך כך, בב"ש ממשיכים בהכנות לקראת שמינית גמר גביע המדינה מול מכבי פ"ת מחר, וכרגע מסתמן כי הבלם לואי טאהא יחזור להרכב. אובידיו הובאן, שסובל ממתיחה, עדיין בספק.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...