"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ההיכרות עם קרויף השפיעה על ההחלטה שלי להגיע"

אורלנדו סה, חלוץ הרכש החדש של מכבי ת"א, חתם היום באופן רשמי על חוזה לשלוש עונות וחצי בקריית שלום • לפני שהגיע בירר עם ברונו פיניירו מהפועל חיפה על המצב הביטחוני בארץ

,עודכן
סה: "אני מקווה לעזור למועדון לזכות בכל התארים" // סה: "אני מקווה לעזור למועדון לזכות בכל התארים"

אורלנדו סה, חלוץ הרכש החדש של מכבי ת"א, חתם היום באופן רשמי על חוזה לשלוש עונות וחצי וקיים אימון אישי עם מאמן הכושר חואן טוריחו ואחד מעוזרי המאמן דומינגו מרין. מחר יקיים סה את אימון הבכורה שלו עם יתר חבריו לקבוצה, שיהיה גם האימון המסכם לקראת משחק שמינית גמר גביע המדינה מול הפועל ראשל"צ ביום חמישי. לאחר האימון יוחלט אם החלוץ ייכלל בסגל למשחק הגביע.

מתברר שלפני הגעתו לישראל פנה סה לשחקנה הפורטוגלי של הפועל חיפה, ברונו פיניירו, כדי לברר על המצב הביטחוני בארץ ושאל אותו אם כדאי לו לעשות את המעבר לשורות האלופה. פיניירו נתן המלצות חמות על מכבי וההמשך היסטוריה. עוד לפני שהחל המו"מ בין סה לבין הצהובים, צפה החלוץ בשניים ממשחקי הקבוצה בליגת האלופות - נגד פורטו, שבמדיה שיחק בעבר, ונגד צ'לסי, קבוצה שבה נבחן בצעירותו אך לא הצליח להשיג בה חוזה.

"מכבי ת"א היא הקבוצה הכי טובה בישראל והיא תמיד מגיעה להישגים", אמר היום (ג') סה לאתר הרשמי של מכבי, "כשצפיתי במשחקים של הקבוצה ראיתי שחקנים עם הרבה איכויות ואני מקווה לעזור למועדון לזכות בכל התארים. בחרתי את החולצה מספר 70 כי עם המספר הזה זכיתי בכל התארים בפולין ונבחרתי לשחקן המצטיין של השנה. קרויף מכיר אותי הרבה זמן, עוד מקפריסין, וההיכרות בינינו השפיעה הרבה על ההחלטה שלי לבוא לכאן".

כידוע, מכבי שילמה לרדינג כ־800 אלף יורו עבור השחקן, בהמשך ישיר לשינוי המדיניות של הבעלים מיטש גולדהאר, שכפי שפורסם כבר ב"ישראל היום" אישר להוציא בחלון ההעברות הנוכחי סכום של יותר מ־2 מיליון יורו לטובת זרים איכותיים, מה שלא קרה בעונות האחרונות, שבהן הצהובים הביאו באמצע העונה רק זרים חופשיים או בהשאלה. "למיטש חשוב שהמועדון כל הזמן יתייעל והוא תמך בשינוי הזה", אמר מקורב לבעלים.

גם המנכ"ל מרטין ביין החמיא בנושא לבוס הקנדי ובהודעה לתקשורת אחרי החתמת הפורטוגלי אמר: "גולדהאר מחויב להמשיך בפיתוח ובחיזוק כל רובד במועדון. במיוחד משמח אותנו לדעת שההצלחה שלנו בשנים האחרונות, יחד עם ההופעות באירופה, עוזרות לנו בהחתמתם של שחקנים כמו אורלנדו".

עם החתמתו, הפך סה לאחד המשתכרים הגבוהים בקריית שלום עם שכר של כ־550 אלף יורו בעונה. מי שכבר שילם את המחיר על הגעתו של החלוץ הוא כמובן דיאן ראדוניץ', שקיבל הודעה על כך שהוא רשאי לחפש לעצמו קבוצה חדשה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר