"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הסיפור שאינו נגמר: המינהלת מכנסת ישיבת חירום
עונש הרדיוס של בית"ר ירושלים לא יורד מסדר היום: ביה"מ בלוד זימן את הצדדים לדיון ב-16:30, המינהלת תתכנס ב-18:00 • שרת הספורט שוחחה עם בעלי מכבי חיפה ובית"ר ירושלים במטרה לשכנע אותם לקבל את העונש ולהופיע למשחק כרגיל
צילום: עודד קרני // דגני מול מאטוביץ'. המשחק מחר יתקיים כמתוכנן?

הסיפור שאינו נגמר: המינהלת מכנסת ישיבת חירום

עונש הרדיוס של בית"ר ירושלים לא יורד מסדר היום: ביה"מ בלוד זימן את הצדדים לדיון ב-16:30, המינהלת תתכנס ב-18:00 • שרת הספורט שוחחה עם בעלי מכבי חיפה ובית"ר ירושלים במטרה לשכנע אותם לקבל את העונש ולהופיע למשחק כרגיל

ירון אשר
, עודכן

בית"ר ירושלים מסרבת לקבל את עונש הרדיוס שקיבלה וממשיכה להסעיר את הרוחות סביב המפגש שלה מול מכבי חיפה, שאמור להיערך מחר.

הבוקר (א') הוגשה בבית המשפט המחוזי בלוד עתירה מטעם המועדון, כאשר הקבוצה מבקשת למנוע את קיום המשחק באיצטדיון שתכולתו פחות מ-20,000 צופים ולהעביר אותו למגרש שתכולתו גבוהה יותר מחשש לשלום הציבור. בתגבה זימן בית המשפט את כל הנוגעים בדבר לדיון בנושא היום ב-16:30. בהמשך היום הודיעה מינהלת הליגה כיהערב (18:00) תתקיים ישיבת דריקטוריון דחופה, שתהיה סגורה לתקשורת "כדי לאפשר דיון יעיל ופורה", כך בהודעה שנמסרה מהמינהלת.

קודם לכן, במינהלת ביקשו להדוף את טענות בית"ר והבהירו כי הירושלמים הם אלו שביקשו לארח במושבה מלכתחילה: "למען הסר ספק ולאור טענות והאשמות שהועלו - היתה פנייה רשמית של בית"ר למינהלת שבה הם קבעו כי משחק הרדיוס ישוחק באיצטדיון המושבה".מבית"ר נמסר בתגובה לדברים: "ביום רביעי האחרון אכן פנינו למינהלת בבקשה לשבץ את המשחק מול מכבי חיפה במושבה כיוון שזה נוהל שאותו חייבים לבצע וזאת כאשר ביקשנו רק לבחון את האפשרות לארח במושבה. כאמור הדבר לא יצא לפועל מחשש לשלום הציבור ולכן הדבר ירד מהפרק".

בבוקר שוחחה שרת הספורט מירי רגב עם בעלי הקבוצה אלי טביב, עם ההתאחדות לכדורגל, עם מינהלת הליגה, עם משטרת ישראל ועם נציגי האוהדים. לאחר השיחות הוציאה השרה הודעה שבה היא "מבקשת מכל הצדדים לכבד את החלטת בית הדין למשמעת, שפסק על עונש רדיוס לבית"ר ירושלים".

"עם זאת", נכתב בהמשך ההודעה הרשמית, "השרה קשובה למצוקה של אוהדי הכדורגל משתי הקבוצות ופעלה כדי להעביר את המשחק לאיצטדיון טרנר בב"ש המאפשר להכיל את כל האוהדים הצפויים להגיע למשחק. השרה פונה לאלי טביב וליענקל'ה שחר בבקשה לאמץ את הפתרון הנ"ל באין פתרון אחר. במקביל, השרה סבורה כי יש לבחון מחדש את עונש הרדיוס ולפעול על מנת לשנות את תקנון המשמעת של ההתאחדות לכדורגל".

לסיכום נכתב: "השרה סבורה שעונש רדיוס הוא קולקטיבי, שאין בו מן ההרתעה אלא רק פגיעה באלפי האוהדים, כולל רוכשי מנויים שכלל אינם אשמים ונאלצים להטלטל למגרשים מרוחקים. רובם המכריע לא לוקח חלק באווירה השלילית ולא מבצע עבירות הקשורות באלימות. כמו כן, עונש הרדיוס פוגע בבעלים שמשקיעים מכספם הפרטי ועושים מאמצים כבירים כדי למנוע את האלימות. השרה הנחתה את מנכ"ל המשרד, מר יוסי שרעבי, לבחון את עונש הרדיוס מול כלל הגורמים הרלוונטיים".

בעמוד הפייסבוק שלה כתבה השרה: "חברי אוהדי הכדורגל, אני קוראת את המיילים וההודעות שאתם שולחים לי ומבינה את הכעס שלכם על הטרטור שעליכם לעבור בגלל עונש הרדיוס. אין לי ספק שעונש קולקטיבי פוגע בכלל האוהדים שפועלים על פי החוק ושכל רצונם הוא להנות מחווית הכדורגל. כידוע לכם, אין לי סמכות להתערב בהחלטות בית הדין ולכן הנחתי את מנכ״ל משרדי לבדוק את סוגיית עונשי הרדיוס. אני מקווה שבית המשפט, שידון היום אחר הצהריים בערעור , יטה אוזן ויהיה קשוב למצוקה האמיתית של האוהדים, שרובם שומרי חוק ורוצים להנות מחוויה ספורטיבית ולעודד את קבוצתם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...