"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"השחקנים משחקים בשביל אבוקסיס"

בבני סכנין מרוצים מעבודתו של המאמן, שרשם ארבעה ניצחונות בחמשת המשחקים האחרונים • היו"ר אבו יונס: "הקבוצה התחברה לנו בחודש וחצי האחרונים"

,עודכן
צילום: יוסי שקל // אבוקסיס אתמול. שם סוף לסוגיית השוערים

עם ארבעה ניצחונות בחמשת משחקיה האחרונים, כולל ה-0:2 אתמול על הפועל כפ"ס, בני סכנין קפצה מתחתית הטבלה עד למקום החמישי, שמוביל לפלייאוף העליון.

היו"ר מוחמד אבו יונס מרוצה מאוד מעבודתו של המאמן יוסי אבוקסיס, ואמר: "החתמנו אותו לעונה וחצי והוא היה ממשיך בכל מקרה, אבל אין ספק שאנחנו מרוצים. השחקנים משחקים בשבילו והקבוצה התחברה לנו בחודש וחצי האחרונים".

מעבר לאבוקסיס, גם החלוץ יובל אבידור, שבישל את השער הראשון של סכנין אתמול לפיראס מוגרבי אמור לחתום בקבוצה לעונה נוספת. אבידור הגיע בחודש ינואר על ידי אבוקסיס והתחבר למועדון מהר מאוד. "הוא חורש את המגרש ועובד קשה, אנחנו מעריכים את זה", התייחס היו"ר לרכש החדש שלו.

בסכנין מרוצים מסוגיה נוספת שירדה מסדר היום והיא המאבק בין מחמוד קנדיל לרן קדוש על אפודת השוער הראשון. בשבועות האחרונים קנדיל עומד בשער ומציג יכולת טובה. קדוש חזר לאחרונה מפציעה, אך אבוקסיס קיבל החלטה סופית ולא נראה שיהיו שינויים בעמדה הזו עד לסיום העונה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר