הפועל ב"ש תתארח בשבת אצל הפועל כפ"ס, במשחק שמעבר לחשיבותו עבור שתי הקבוצות מספק עניין מיוחד בשל העובדה שמדובר בפעם הראשונה שברק בכר ושרון מימר יפגשו לאחר שהאחרון, שהיה עוזר מאמן בהפועל ב"ש, החליף את פליקס נעים בשרון.
"שרון מימר חבר טוב שלי, הוא היה פה חלק מהצוות ואני מאוד אוהב, מכבד ומעריך אותו", הבהיר היום (ה') בכר, "הוא עושה עבודה טובה בכפ"ס וצריך לפרגן לו, אבל בסופו של דבר, עם כל המסביב, יש לנו משחק מאוד חשוב בדרך למטרה שלנו שכולם יודעים מה היא. אנחנו מגיעים מוכנים מאוד כמו לפני כל משחק".
על השאלה האם למימר יש יתרון בכך שהוא מכיר את ב"ש יותר טוב מיתר המאמנים בליגה, השיב בכר: "כולם מכירים אותנו, כולם רואים את המשחקים שלנו ובאים מאוד מוכנים. אני לא חושב שלמימר יש יתרון מסוים, הוא מכיר אותנו ואנחנו מכירים אותו. עם כל הפיקנטריה מסביב צריך להתייחס לחשיבות של המשחק. אנחנו לקראת המאני טיים של העונה ואין מקום לטעויות, בטח לא בגישה ובמחויבות. אני לא זוכר מתי שיחקנו לאחרונה מול קבוצה שלא צריכה את הנקודות, לכל קבוצה יש עניין בליגה ואנחנו לא מצפים למשחקים קלים. המגרש בכפ"ס מספיק טוב והקבוצה שלנו מספיק טובה כדי לבוא ולנצח שם. שום דבר לא יהווה תירוץ. השאיפה שלי היא לנצח את כל המשחקים עד לסוף העונה, אבל כל משחק לגופו".
על הפציעות של ברדה ומליקסון, אמר המאמן: "ברדה שייך לדור של פעם - הוא לא יפספס משחק גם אם יהיה לו שבר. מליקסון נפצע באותה ברך, אבל זו לא אותה פציעה שהיתה לו וייקח לו עוד קצת זמן. כנראה שהוא לא יהיה לרשותנו במשחק הקרוב".
וובה בראון, שכבש במשחק האחרון שער בכורה בב"ש, אמר: הגעתי למועדון גדול וקיבלו אותי בידיים פתוחות. המעבר היה מהיר, זה התחום שלנו - להיות במקום הנכון בזמן הנכון. ידעתי לאן אני בא, יש שחקנים טובים, אני משדרג את עצמי באימונים וברק יחליט מי ישחק. זו פעם ראשונה שאני מגיע לקבוצה כזאת והמעמד שלי קצת קשה. אני מתעסק בעבודה שחורה והשאר זה בונוס. זו הפעם הראשונה שאני מרגיש קהל כזה ברחוב ושרים את השיר שלי ברחוב בלי סוף. באתי בשביל תארים. יש לנו אתגר והראש בכפר סבא. שמחתי מאוד מהגול שלי והריצה לברק היתה כי אם לא הוא לא הייתי מגיע. המועדון עשה מאמצים גדולים להביא אותי ורציתי להודות לו על כך. הפרידה מקריית שמונה היתה בסדר גמור, אני מפרגן לאיזי ששיחרר אותי".

