"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

האריס מדוניאנין ירק על אוהדי חיפה?

קשר מכבי ת"א מכחיש את ההאשמות • פיטר בוס: "הקהל שלהם שמח מתיקו וזה ההבדל" • ייתכן שמארק ואליינטה סיים את העונה

,עודכן
האריס מדוניאנין. הכחיש את האשמת היריקה // האריס מדוניאנין. הכחיש את האשמת היריקה

הבלגאן חגג אתמול לפני, במהלך ואחרי המשחק בין מכבי חיפה למכבי ת"א. 11 אוהדים נעצרו לפני המשחק בשל קטטה המונית בין שני מחנות האוהדים, ובסך הכל נעצרו 19 אוהדים. גם במהלך המשחק המשיך גל המעצרים ועוד שישה נלקחו לחקירה, חלקם בשל המחאה באימון בכפר גלים ביום שישי וחלק אחר בשל הקטטה.

בסיום המשחק באו שחקני מכבי ת"א בטענות קשות כלפי שחקני חיפה וקראו לעברם: "בושה שאתם שמחים מתיקו, אתם קבוצה חלשה". הירוקים לא נותרו חייבים וענו: "לא עשיתם כלום, ככה לא תיקחו אליפות". הקשר האריס מדוניאנין ממכבי ת"א התעמת עם אוהדי חיפה בירידה מהדשא ולטענת חלק מהם אף ירק. השחקן הכחיש את הדברים, כאשר גם המשקיף לא ראה את המקרה. "לא ירקתי, רק צעקתי על עצמי כי אנחנו רוצים לנצח כל משחק ואיבדנו שתי נקודות חשובות מול קבוצה מאוד הגנתית", אמר מדוניאנין, "הם צעקו לעברי אבל לא התייחסתי וכעסתי על עצמי. לא אכפת לי מהקהל, גם אם הם שם אני אפילו לא רואה אותם ומשחק למען הקבוצה שלי".

המאמן ההולנדי פיטר בוס עקץ בסיום את יריבתו ואמר: "ראיתי קבוצה אחת שניסתה להתקיף וקבוצה שנייה שניסתה להתגונן. הקהל שלהם שמח בתיקו וזה ההבדל. חיפה עשתה עבודה טובה בהגנה וסגרה את המשחק".

בחיפה ירדו פצועים וחבולים. הבלם מארק ואליינטה נפצע במפשעה וייתכן שסיים את העונה. גם אייל משומר וגליינור פלט נפצעו אך צפויים להיות כשירים לחצי גמר הגביע. גם יוסי בניון שלא שיחק אמור להיות כשיר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר