"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פיראס מוגרבי חתם במכבי חיפה
הקשר שסיים את חוזה בבני סכנין מצטרף לירוקים זאת למרות שכבר סיכם בהפועל חיפה • שם אומרים: "הסוכנת של פיראס מוגרבי עשתה כל שביכולתה כדי להכשיל את העסקה"
מוגרבי (משמאל). ביצע פניית פרסה להפועל חיפה // מוגרבי (משמאל). ביצע פניית פרסה להפועל חיפה

פיראס מוגרבי חתם במכבי חיפה

הקשר שסיים את חוזה בבני סכנין מצטרף לירוקים זאת למרות שכבר סיכם בהפועל חיפה • שם אומרים: "הסוכנת של פיראס מוגרבי עשתה כל שביכולתה כדי להכשיל את העסקה"

ליאב נחמני
, עודכן

מכבי חיפה רשמה היום (א') החתמה ראשונה לקראת העונה הבאה. הקשר פיראס מוגרבי חתם היום על חוזה לעונה אחת במועדון הירוק עם אופציה לשנתיים נוספות. בחיפה סיפרו כי לאחר שהחליטו לרדת מחן עזרא, מיהרו להחתים שחקן אחר בעמדה שלו ומוגרבי, שהיה פנוי וללא חוזה, היה האפשרות הטובה ביותר מבחינתם.

"ההרגשה מצוינת" אמר מוגרבי לאתר הרשמי של הקבוצה והוסיף: "אני שמח להגיע למועדון גדול כמו מכבי חיפה. זה חלום שלי מילדות להגיע למכבי חיפה. מבטיח שאתן את כל כולי למען ההצלחה. הייתי בכיתה ד' בילדים של מכבי חיפה ועכשיו זה חלום להגיע לפה בגיל 25". המאמן רוני לוי הוסיף לאתר המועדון: "זאת החתמה ראשונה בדרך לעוד החתמות. אנחנו מעוניינים בשחקנים שרוצים מאוד לשחק במכבי חיפה, שחקנים שיש להם יכולת וכישרון. עקבנו אחרי פיראס שביצע התקדמות יפה מאוד. הוא שיחק בצרפת ועשה עונה טובה מאוד בסכנין. הוא יכול לעזור לנו מאוד. אנחנו מברכים אותו על ההצטרפות ומאחלים לו בהצלחה".

עם זאת, החתמתו של הקשר לא נעשתה באופן חלק. מהפועל חיפה שהיתה מעונינת אך העסקה נפלה בסופו של דבר מסרו: "הסוכנת של פיראס מוגרבי עשתה כל שביכולתה כדי להכשיל את העסקה על אף שכל בקשותיה ובקשות השחקן נענו במלואם. הבעלים יואב כץ עשה מאמץ אדיר להביא את השחקן להפועל חיפה והציע לו סכום עתק הכולל חוזה לשלוש שנים על פי כל דרישות השחקן. במקביל, חתם על הסכם עמלת סוכן גבוה ביותר עם נציגיו של השחקן. מוגרבי, ולא בפעם הראשונה, נהג בצורה לא הגונה והוא "נעלם" לאנשי הפועל חיפה מספר שעות לפני הפגישה בה היה אמור לחתום על חוזהו. צר לנו שמוגרבי והסוכנת בחרו להתנהג בצורה כזו ואם זוהי התנהגותם אולי עדיף שלא להחתים שחקן מסוג זה בהפועל חיפה.

לוי: "עקבנו אחרי פיראס שביצע התקדמות יפה מאוד" // עמי שומן

עו"ד ויקי וקנין, המייצגת את פיראס מוגרבי הגיבה לטענות של הפועל חיפה ואמרה: "אני דואגת בראש ובראשונה לשחקן שלי. לא היה שום חוזה חתום אלא מסמך שהיה רשום עליו בפירוש שהוא לא מחייב. איך בדיוק ציפו שהשחקן יחתום על מסמך כזה?". על כך שהבסופו של דבר מוגרבי חתם אצל הירוקים מחיפה אמר וקנין: "פיראס חתם במועדון גדול שנתן לו תנאים טובים מאוד ואני מקווה ששני הצדדים ירוויחו".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...