"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי ת"א תצא למחנה אימון בטורקיה: תפגוש את אדנה דמירספור
הצהובים, ששבו לאימונים במהלך השבוע, ינצלו את פגרת המונדיאל כדי לקיים הכנה אינטנסיבית לקראת המשך העונה • שחקני הנבחרות הצטרפו לאימונים
זהבי ויובאנוביץ'. ממריאים לטורקיה | צילום: אלן שיבר

מכבי ת"א תצא למחנה אימון בטורקיה: תפגוש את אדנה דמירספור

הצהובים, ששבו לאימונים במהלך השבוע, ינצלו את פגרת המונדיאל כדי לקיים הכנה אינטנסיבית לקראת המשך העונה • שחקני הנבחרות הצטרפו לאימונים

שי ארצי
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

בזמן שפגרת המונדיאל נמצאת בעיצומה,מכבי תל אביבממשיכה בהכנותיה לקראת המשך העונה. הצהובים ייצאו מחר (ראשון) למחנה אימונים שייערך בטורקיה ויחזרו לישראל ביום שני ה-5 לדצמבר.

במהלך מחנה האימונים יעבדו שחקניו של ולדימיר איביץ' בצורה מרוכזת ואינטנסיבית לקראת המשך המשימות שמצפות להם בחלק השני של עונת 2022/23, כאשר במוקד כמובן משחקי ליגת העל וגביע המדינה. כמו כן, תפגוש הקבוצה את אדנה דמירספור (4.12, 17:00) שממוקמת במקום השלישי בליגה הטורקית למשחק אימון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בתוך כך, שחקני הנבחרת דניאל פרץ, דור פרץ, אוסקר גלוך, דן גלזר וגבי קניקובסקי, שזכו למספר ימי מנוחה לאחר חזרתם מהמשימות הלאומיות, שבו לאימונים במהלך סוף השבוע וצפויים להיות גם הם חלק מהסגל שייצא למחנה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...