"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
בצלאל, ניצחת
מצד אחד המחנה של סמוטריץ' הביס את יריבו בבחירות וקורא לאחדות בעם, ומצד שני מתחיל לנגוס במעט שנשאר לצד השני • אין לנו תקוות גדולות בחיים חוץ ממשפחה, פרנסה וכן, גם כדורגל בשבת • תיקח לנו את זה – לקחת הכל
יציעי מכבי תל אביב מלאים בילדים ומשפחות| צילום: אלן שיבר

בצלאל, ניצחת

מצד אחד המחנה של סמוטריץ' הביס את יריבו בבחירות וקורא לאחדות בעם, ומצד שני מתחיל לנגוס במעט שנשאר לצד השני • אין לנו תקוות גדולות בחיים חוץ ממשפחה, פרנסה וכן, גם כדורגל בשבת • תיקח לנו את זה – לקחת הכל

,עודכן
0השמעה

ניצחת בצלאל. המדינה שלך. לא ניצחת בגול בדקה ה-90, לא בנבדל, ולא בנגיעת יד. אין צורך גם ללכת ל-VAR. ניצחון מובהק של המחנה שלךעל הצד השני של העם. סליחה, לא ניצחון. הבסתם. בכישרון האופייני שלכם אתם מצד אחד קוראים לאחדות בעם ומצד שני מתחילים להשתלט לנו על המעט שנשאר לנו.

תשמע בצלאל,הכדורגל הישראלי הוא מוצר בעייתי. הוא מנוהל בצורה גרועה, הוא אלים, רמתו מביכה, מעורב בו העולם התחתון, הוא שופע באוהדים ושחקנים גזענים, ואם יש לך בת צעירה בצלאל, מוטב שלא תסתובב באזור סמי עופר או טרנר, עזוב אל תשאל למה.

בעולם מתוקן, אין לנו סיבה להמשיך ולעקוב אחריו. המוני ישראלים טסים מדי שבוע לצפות בכדורגל אירופאי מעבר לים, אלפים ייסעו למונדיאל במדינה ערבית לא עלינו בצלאל, כדי לצפות שם בגויים משחקים כדורגל ועוד בשבת. אבל אנחנו דפוקים בצלאל, אין לנו תקוות רבות מהחיים שלנו: משפחה, פרנסה וכדורגל ישראלי בשבת.

בצלאל סמוטריץ'. אל תיקח לנו את השבת,צילום: יוסי זליגר

מצד אחד אנחנו מתים שתגמול אותנו מהסבל הזה. קח את הכדורגל ותעביר אותו למוצאי שבת ב-20:00 ולאמצע שבוע כשיש בית ספר ועבודה. תעשה לנו טובה. ככה נדע לפחות שאנחנו לא לוקחים את הילדים שלנו לכדורגל בגלל השעה המאוחרת ולאט לאט הם יפסיקו להתעניין במוצר הזה ובטח ובטח לא ילכו לשחק בו בשבתות בבוקר. תפסיק מסורת של 75 שנות מדינה ותביא חורבן על הכדורגל הישראלי.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

גם ככה במתק השפתיים שלך אתה מייעד לנו רק מציאות אחת בישראל: המציאות שאתה תקבע עם אפס התחשבות בצד השני ובמנהגים שלו. בכל השינוי הצפוי שאתה עומד להביא על אורחות חיינו, לקחת לנו את הכדורגל הוא הכאב הכי פחות נורא. אתה מבין בצלאל, אני אוהד הפועל, בגיהינום כבר הייתי, ככה שדיבורים על העולם הבא כבר פחות מעניינים את מי שנולד לסבול בעודו בחיים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו