"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
רגע לפני סגירת החלון: עאיד חבשי עבר לרעננה
בלמה של מכבי חיפה עבר לקבוצה מהשרון תמורת סכום השאלה של 80 אלף ש"ח • העברתו הגיעה לאחר שחבשי ביקש בעצמו לעזוב את הירוקים • הסוגיה המשפטית צפוי למנוע את מעברו של עמרי אלטמן למכבי חיפה
עאיד חבשי. ינסה לפרוץ בהפועל רעננה // עאיד חבשי. ינסה לפרוץ בהפועל רעננה

רגע לפני סגירת החלון: עאיד חבשי עבר לרעננה

בלמה של מכבי חיפה עבר לקבוצה מהשרון תמורת סכום השאלה של 80 אלף ש"ח • העברתו הגיעה לאחר שחבשי ביקש בעצמו לעזוב את הירוקים • הסוגיה המשפטית צפוי למנוע את מעברו של עמרי אלטמן למכבי חיפה

ליאב נחמני
, עודכן

בלם מכבי חיפה עאיד חבשי עבר היום (ה') בהשאלה להפועל רעננה עד תום העונה. חיפה תקבל עבור ההשאלה סכום של 80 אלף שקלים בעוד הקבוצה מהשרון תישא גם בשכרו. בניגוד לשנים עברו, חיפה הבהירה העונה לקבוצות ליגת העל כי אין בכוונתה לשחרר שחקנים בחינם או להשתתף בשכרם, כך קרה גם במקרה של חבשי. לפני יומיים פנה הבלם הצעיר לנשיא המועדון יעקב שחר בבקשה ללכת ונענה בחיוב.

מעבר לכך, הסיכויים שעסקת הקשר עמרי אלטמן מהפועל ת"א תצא לפועל נמוכים מאוד כרגע מאחר ואין התקדמות במשא ומתן בין הצדדים.

בחיפה הסבירו כי הסוגיה המשפטית הסבוכה בין אלטמן להפועל מקשים מאוד על העסקה. בנוגע למגן אייל משומר והקשר איסמעיל ריאן, השניים חזרו לאימונים עם הקבוצה ובמידה ולא תגיע עבורם הצעה במהלך היום, הם יחזרו לסגל ויישארו עד תום העונה.

בנושא אחר, חיפה קיבלה היום תשובת שלילית ממנהלת הליגה בנוגע לבקשתה להזיז את שעת הדרבי החיפאי בשבוע הבא. לפיכך, המשחק בין שתי החיפאיות ייערך בשעה 16:00 כפי שנקבע מראש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...