"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"מאמינים שבן שמעון יעשה עבודה טובה"

הישראלי מונה למאמן נבחרת קפריסין: "אתגר גדול בשבילי, אשמח מאוד להגיע להישגים" • מ.ס אשדוד מחפשת מחליף, עמיר תורג'מן מועמד מוביל √ קני סייף שוחרר מסגל ארה"ב בעקבות פציעה

,עודכן
בן שמעון. בן זקן אישר את המהלך מבית הסוהר // צילום: דני מרון // בן שמעון. בן זקן אישר את המהלך מבית הסוהר

רן בן שמעון חתם אתמול לשנתיים כמאמן נבחרת קפריסין. "אני שמח על ההזדמנות לעבוד עם הנבחרת של קפריסין", אמר המאמן הישראלי לאחד סגירת העסקה והוסיף: "אני מצפה לזה. זה אתגר גדול בשבילי ואשמח מאוד להגיע להישגים עם הנבחרת".

בן שמעון לא הגיע לאימון הבוקר של מ.ס אשדוד אתמול, והמסר שהעביר לקבוצה הוא שאסור לו לפספס את ההזדמנות לאמן את הנבחרת מהאי השכן. באשדוד הבינו את המצב והוחלט לאפשר לו לקבל את התפקיד, לא לפני שהבעלים ג'קי בן זקן, שמרצה מאסר בבית הסוהר, נתן את אישורו למהלך.

חשוב לציין כי ההתאחדות הקפריסאית, שהעבירה פנייה רשמית לאשדוד בנוגע לבן שמעון, תפצה כספית את הקבוצה מעיר הנמל, שבשורותיה החזיק המאמן בחוזה לעונה נוספת. המשימות הקרובות של בן שמעון בקפריסין יהיו משחקי מוקדמות המונדיאל, שם רחוקה נבחרתו חמש נקודות מיוון השנייה (מקום שמוביל פלייאוף), אך הסיכוי שתעבור אותה אינו גבוה. מלבד היוונים נמצאות בבית 8 של קפריסין גם בלגיה, בוסניה, אסטוניה וגיברלטר.

בסך הכל מינויו של בן שמעון זוכה לתגובות טובות אצל הקפריסאים, שעליהם הותיר הישראלי רושם חיובי כאשר אימן בהצלחה את א.א.ל לימסול המקומית, אלא שאחרי עונה אחת בלבד הוא חזר לישראל. בהודעה הרשמית של ההתאחדות הקפריסאית נמסר: "יש לנו אמונה שבן שמעון יעשה עבודה טובה עם הנבחרת וייקח אותה למקומות שאליהם אנחנו שואפים".

בינתיים, באשדוד כבר גיששו אצל כמה מאמנים, ועמיר תורג'מן, שהעביר את מרבית הקריירה שלו בקבוצה, הוא אחד המועמדים המובילים לתפקיד.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר