"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

מרגש: הפועל חיפה תערוך טקס לזכרו של מודי בר-און ז"ל

הקבוצה מהכרמל תכבד את המגיש, היוצר ואוהד הקבוצה לשעבר לפני משחק פתיחת העונה מול הפועל תל אביב • גיא מזרחי ותמיר גלזר צפויים להיות בסגל

,עודכן
0השמעה
מודי בר-און ז"ל. בהפועל חיפה לא שוכחים את אוהד הקבוצה לשעבר, צילום: אלן שיבר

הפועל חיפה תקיים ביום שבת טקס לזכרו של מודי בר-און ז"ל, שהלך לעולמו בסוף חודש מאי. בר-און, המגיש, הבמאי והיוצר לשעבר, היה אוהד מושבע של הקבוצה ובמועדון ראו לנכון לכבד את זכרו במחזור הראשון מול הפועל תל אביב באצטדיון סמי עופר.

הטקס יתקיים ביוזמת הבעלים יואב כץ ובמסגרתו יעלו שחקני הקבוצות עם חולצות, שעליהן דיוקנו של מודי, כאשר על המסך יוקרן סרטון מרגש. בטקס ישתתפו קבוצות ממחלקת הנוער, בה היה פעיל בר-און לאורך השנים.

בנושא אחר, המגן גיא מזרחי והקשר תמיר גלזר הצטרפו לאימונים וצפויים להיות בסגל כבר בשבת. לפחות אחד מהם יפתח בהרכב מול הפועל תל אביב כשבוע לאחר שהושאלו לחיפה ממכבי תל אביב. השניים ערכו הכנה לעונה הקרובה עם הצהובים ונמצאים בכושר.

גיא מזרחי. יפתח בהרכב?,צילום: מאור אלקסלסי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בחיפה ציינו כי הבלם אנדי מירון עדיין לא ירד במשקל באופן שירצה את הצוות המקצועי, אך לדברי גורם במועדון "מירון ירד חלק ניכר ובהמשך הוא ייראה טוב יותר". מסר תקיף בנושא הועבר לשחקנים, כי במידה ויהיו כאלה שלא ינהלו אורח חיים ספורטיבי, הם ייחתכו.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר