בבית"ר ירושלים מאמינים כי במשחק הבא שלהם תהיה להם אפשרות לשתף את כל שחקני הרכש, בניגוד למה שקרה בהפסד להפועל ת"א (2:1), אתמול בבלומפילד, זאת לאחר שלטענתם הם העבירו למרקו יאנקוביץ' תשלום ראשון מתוך החוב שלהם כלפיו, אשר נפרס למספר תשלומים.
במועדון מספרים כי למרות שברק אברמוב רכש את הקבוצה באופן סופי כבר ביום חמישי, עדיין לא ברור כמה הם יוכלו להשקיע על רכש. "כרגע אנחנו מסתכלים על שחקנים ב-100/120 אלף דולר, אנחנו לא יודעים אם המנויים שנמכרו ישנו משהו או לא", אמרו במועדון.
המאמן יוסי אבוקסיס מעוניין לצרף ארבעה שחקנים: בלם, חלוץ, שחקן כנף ועוד קשר, אבל גם הוא רמז שיכול להיות שיצטרך להתפשר בעניין הרכש כשאמר: "לפעמים עדיף 4 זרים טובים ולא 6. יש לנו בסגל שני זרים ונצטרך להביא שני זרים ואולי עוד ישראלי".
הישראלי המדובר הוא המגן הימני, עמית כהן, שאמור להגיע בהעברה חופשית מבני יהודה, והוא צפוי לחתום עוד השבוע. שמו של עופרי ארד, שחקנה של מכבי חיפה, הוזכר כמועמד בבית וגן, אבל בשלב הזה יוסי אבוקסיס מתמקד בחיפוש אחר בלם זר.
בנוסף, מכבי חיפה צפויה להודיע בימים הקרובים באופן סופי האם היא רוכשת את הקשר אביאל זרגרי (כנגד החוב על ירדן שועה) ומשאילה אותו בחזרה לצהובים שחורים. "הסאגה הזאת נמשכת יותר מידי זמן. השבוע זה ייגמר לפה או לפה", העריך בנושא המאמן יוסי אבוקסיס, שהוסיף, "אני אשמח שהוא יישאר. זרגרי נראה הרבה יותר טוב משנה שעברה".
הבלם אוראל דגני, שנפצע אתמול בשריר התאומים, ייבדק על ידי הצוות הרפואי של המועדון. התקווה היא שלא מדובר בפציעה קשה והוא יהיה כשיר למשחק במחזור הראשון של הליגה נגד מכבי נתניה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
