פתיחת העונה החלומית של מכבי חיפה נמשכה הערב (רביעי) כשהירוקים דרסו את אפולון לימסול 0:4, במשחק הראשון בסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות.
מאמן הקבוצה, ברק בכר, היה מרוצה בסיום ההתמודדות ואמר: "עשינו מקדמה משמעותית, בואו נחכה לגומלין.
קשה לציין שחקן כזה או אחר. באנו כקבוצה, ועשינו את הדברים נכון."
"אף אחד לא חשב שיהיה קל. זה אולי היא נראה ככה אבל זה לא היה. הרבה זמן לא הרגשנו את האצטדיון ככה, לחצנו והתנפלנו עליהם. זאת החיפה הכי עוצמתית מהרגע שהגעתי."
גם דולב חזיזה, שהצטיין עם בישול ושער עצמי שהגיע בזכותו אמר: "כל השחקנים חולמים לשחק בפלייאוף ליגת האלופות ואנחנו מאוד רוצים את זה. הייתי קונה את התוצאה הזו מלכתחילה."
"אין משחק קל בסיבוב השלישי. היינו יכולים לשחק אפילו יותר טוב. שמח שהשער הראשון נתן לנו את הביטחון לתת את הגולים הבאים.לא האמנתי שעלי מוחמד יבקיע צמד, אני מאוד אוהב אותו, הוא מבין את המשחק ברמה גבוהה, כל נגיעה שלו נהדרת."
"המזל שיחק בשער שלי. אני לא מחפש להבקיע או לבשל, רק לעשות טוב לקבוצה שלי. את המשחק מול אולימפיאקוס כבר שכחנו מזמן."
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו