"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
עומר אצילי: "אין יום שעובר מבלי שאני מתחרט ומצטער"
אחרי דור מיכה גם תורו של שחקן מכבי חיפה להגיב מגיע, אלא שבניגוד לחברו הוא מביע חרטה: "לוקח אחריות מלאה ומתנצל שוב בפני כולם על המעשים שלי. לא כך צריך לנהוג אדם שמשפיע על צעירים" • "אני לא קורבן והאחריות היא שלי"
עומר אצילי. לוקח אחריות| צילום: אלן שיבר

עומר אצילי: "אין יום שעובר מבלי שאני מתחרט ומצטער"

אחרי דור מיכה גם תורו של שחקן מכבי חיפה להגיב מגיע, אלא שבניגוד לחברו הוא מביע חרטה: "לוקח אחריות מלאה ומתנצל שוב בפני כולם על המעשים שלי. לא כך צריך לנהוג אדם שמשפיע על צעירים" • "אני לא קורבן והאחריות היא שלי"

,עודכן
0השמעה

אחרי דור מיכה, גם תורו של עומר אצילי להגיב לפרסומים החדשים בפרשת הכדורגלנים והקטינות הגיע. השחקןשכפי שפרסמנו היום מוקדם יותר, מעמדו במכבי חיפה כרגע נשאר כשהיה, הגיב בחשבון האינסטגרם הפרטי שלו.

בניגוד לדור מיכה, שתקף את אלמוג בוקר, שפרסם את ההתכתבויות הכוכב של הירוקים הביע חרטה.

ההודעה של השחקן,צילום: אינסטגרם

"אחרי שבוע מלא רגשות, יום הולדת, ברכות, ניצחון ענק ביוון, והכתבות שהחזירו אותנו שנתיים אחורה. יותר משנתיים עברו ואין יום שעובר מבלי שאני מתחרט,מצטער, לוקח אחריות מלאה ומתנצל שוב בפני כולם על המעשים שלי. לא כך צריך לנהוג אדם שמשפיע על צעירים. מעל שנתיים שאני עושה הכל לכוון את החיים האישיים שלי ואת הקריירה למקומות חיוביים, עזרה ומעורבות בקהילה וכמובן עושה הכל כדי לשמור על הבית שלי.

"אני לא קורבן והאחריות היא שלי ואני לא מנסה לקבל אהדה, אבל חשוב לי להתייחס בכנות לכתבות ששודרו ביומיים האחרונים ועיוותו לא אחת את המציאות:מעולם לא התקרבתי לסמים ! ומעולם לא הצעתי למישהו משהו שאני לא מכיר, ולא אכיר. חלק גדול מההודעות שהוצגו לא היו אותנטיות ונכונות. אבל שוב, אני זה שטעיתי ואני מתחרט ומתנצל על הכל, למדתיאת הלקח ואני רק רוצה להמשיך בחיי.

"יענקלה שחר ומכבי חיפה נתנו לי הזדמנות אחרי שהתיק נסגר בחוסר אשמה, וביחד אתם אני מנסה להמשיך הלאה בחיי ולנסות לעשות רק טוב. מקווה שאוכל להמשיך להחזיר להם ולקהל על התמיכה. שבת שלום לכולם."

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
אצילי. כרגע שום דבר לא השתנה במעמדו,צילום: שחר עזרן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו