המהלך הראשון שבית"ר ירושלים עשתה הקיץ היה להודיע לאיתמר ניצן ואוראל דגני שהם רשאים לעזוב, על מנת להשתחרר מהחוזים הגבוהים שלהם.
השוער עבר כבר מזמן במכבי נתניה, אבל האם יש סיכוי לתפנית בעלילה בנוגע לדגני? ובכן, הסיכוי לא גבוה אבל הוא קיים.
מתברר כי מאחורי הקלעים המאמן יוסי אבוקסיס פועל להשאיר את הבלם הוותיק, בשל חשיבותו המקצועית ומפני שהוא לא מעוניין להחליף את כל חוליית ההגנה של הקבוצה מהעונה שעברה.
הבעיה היא שהשארתו של דגני בסגל תגרום לכך שתקציב שכר השחקנים יגדל בלמעלה ממיליון שקלים, וכרגע לירושלמים אין את האפשרות הזאת.
כעת בקבוצה עובדים לפי תוכנית לתקציב שכר שחקנים ב-8 מיליון שקלים ועדיין מתקשים להעביר את הקבוצה בבקרה, כפי שיורחב בהמשך.
יש ניסיונות למצוא מתווה להשארתו של הבלם, אבל כרגע קשה להוציא לפועל מהלך כזה. לאור זאת, אבוקסיס גם מחפש בלם זר, בעל ניסיון, בשכר של עד 100 אלף יורו לעונה, והמטרה היא לסגור עם בלם עד לתחילת מחנה האימונים באוסטריה. "יש שחקנים אחרים שעדיף לחסוך מולם כדי להשאיר את דגני, אבל זה לא פשוט", סיכמו בבירה.
בתוך כך, בבית"ר טוענים כי הקשר תמיר עדי, שקיבל הצעה כספית לחתום לעונה נוספת, לא חותם בשל פערים כספיים בין הצדדים והשחקן דורש 25% יותר ממה שהוצע לו. אם עדי לא יחתום, בית"ר תעבור לאופציות אחרות.
בתוך כך, הקבוצה עדיין מתקשה לעבור בבקרה התקציבית ולעמוד בכל ההתחייבויות שדורשת יו"ר הבקרה, סיגלית סייג, כאשר הקבוצה זקוקה לסכום של 3-4 מיליון שקלים כדי להעביר את התקציב.
הירושלמים יצטרכו להוכיח שהם מצליחים להעביר את התקציב עד תחילת שבוע הבא, אחרת הקבוצה עשויה להיות מוכרזת כיורדת ללאומית, אם כי במקרה כזה הירושלמים יערערו על ההחלטה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

