רוקאביצה. עונה אחת ודי | צילום: מאור אלקסלסי

חוזר לירוק: ניקיטה רוקאביצה סיכם במכבי חיפה

אחרי עונה אחת בהפועל ב"ש החלוץ האוסטרלי שב לכרמל וישתכר בכ-250 אלף דולר לעונה • בכר ממתין לתשובה מחלוץ נבחרת האיטי, פרנצדי פיירו • המגן השבדי דניאל סונדגרן עבר אתמול בדיקות רפואיות לקראת חתימה

מכבי חיפה סיכמה היום (שני) על חזרתו של החלוץ ניקיטה רוקאביצה למועדון. בגיל 35, האוסטרלי צפוי להתשכר בכ-250 אלף דולר, זאת אחרי שהמאמן ברק בכר שוחח עימו והבהיר לו כי הוא מעוניין בשירותיו.

רוקאביצה הבקיע בעונה שעברה 10 שערים בהפועל ב"ש, אך היה פצוע בחלק ניכר מהעונה. הוא מגיע לחיפה במעמד אחר, כאשר במקביל, בכר ממתין לתשובה מחלוץ נבחרת האיטי, פרנצדי פיירו. האחרון אמור להחזיר תשובה לאלופה במהלך השבוע ואם לא יעשה זאת, הירוקים ימשיכו למועמדים נוספים.

פיירו. בחיפה מחכים לטלפון ממנו, צילום: טוויטר

פיירו הוא המועמד המועדף על הצוות המקצועי ומקורות בצרפת טוענים כי חיפה מוכנה לשלם עבורו 1.5 מיליון יורו ולעמוד בשכרו הגבוה, כ-450 אלף יורו לעונה. אם לא תתקבל על פיירו הצעה מקבוצה גדולה בצרפת, הוא צפוי להיענות להצעה של חיפה.

בתוך כך, המגן השבדי דניאל סונדגרן עבר אתמול בדיקות רפואיות לקראת חתימה בכרמל. בחיפה בודקים גם פציעות ישנות מהן סבל השחקן בן ה-31, אך ההערכה היא כי הדברים יסתדרו וסונדגרן יחתום לשנתיים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בנושא אחר, היום בצהריים תחל מכירת המנויים לעונת 2022/23. בשלב זה ועד ה-5.7 מדובר בחידושי מנוי בלבד, כאשר ההערכה היא שהרוב המכריע מתוך 20 אלף המנויים, יחדש את המנוי ולא תיפתח מכירה לקהל הרחב.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...