"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
נבחרת ישראל: מיגל ויטור ערך אימון בכורה
בלם הפועל ב"ש לבש לראשונה את המדים התכולים אחרי שקיבל באופן סופי את הדרכון ובמקביל השלימו כמעט את כל העניינים הטכניים מול אופ"א • דור פרץ על חזן: "הוא פרסונה שיכולה להביא אותנו קדימה גם כשחקנים וגם כנבחרת"
ויטור עם חולצת נבחרת ישראל. יום מרגש לבלם | צילום: אודי ציטיאט

נבחרת ישראל: מיגל ויטור ערך אימון בכורה

בלם הפועל ב"ש לבש לראשונה את המדים התכולים אחרי שקיבל באופן סופי את הדרכון ובמקביל השלימו כמעט את כל העניינים הטכניים מול אופ"א • דור פרץ על חזן: "הוא פרסונה שיכולה להביא אותנו קדימה גם כשחקנים וגם כנבחרת"

ליאב נחמני
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

נבחרת ישראל התכנסה הערב (ראשון) בבית הנבחרות בשפיים לקראת משחקיה בליגת האומות מול איסלנד ואלבניה. בסך הכל, מצפים לנבחרת של אלון חזן שלושה משחקים, הראשון שבהם מול איסלנד ביום חמישי הקרוב בסמי עופר.

הבלם מיגל ויטור ערך אימון בכורה במדים הלאומיים, אחרי שקיבל באופן סופי את הדרכון ובמקביל השלימו כמעט את כל העניינים הטכניים מול אופ"א כדי שיוכל לשחק. הקשרים ביברס נאתכו וניר ביטון יעדרו עקב פציעות וכך גם החלוץ המוביל ערן זהבי.

לאור המצב ,הבהיר הקשר דור פרץ, שהגיע אחרי שירד ליגה עם ונציה האיטלקית: "אין ספק שיש פה שחקנים שיצטרכו לקחת יותר מנהיגות על עצמם. יש פה דור צעיר שהגיע ויקבל דקות. חובת ההוכחה היא עליו”.

שחקני הנבחרת, היום בשפיים, צילום: אודי ציטיאט

ברמה האישית סיפר פרץ: "הראש שלי עכשיו בנבחרת. תמיד כיף להיות פה. אנחנו באים להוכיח ורוצים להיות במקומות שהנבחרת הרבה זמן לא הייתה בהם. הקמפיין הזה הוא הזדמנות משמעותית עבורנו כנבחרת ואנחנו צריכים להתעלות ולהציג את הכדורגל הכי טוב שאנחנו יכולים. אין ספק שהמטרה שלנו היא אחת ויחידה, לעלות מהבית”.

עוד הוסיף הקשר, שסיים עונה ראשונה בחו"ל: "לשמחתי סיימתי את העונה כשאני מקבל דקות משחק במחזורים האחרונים. המומנטום האישי שלי הוא לא רע. כמובן שבסוף ירדנו ליגה אז זה לא הכי כיף שיש, אבל אני מגיע בכשור טוב".

עבדה, בריבו וסולומון, היום בשפיים, צילום: אודי ציטיאט

על המאמן החדש אלון חזן אמר פרץ: "אני מכיר את חזן תקופה ארוכה וחושב שהוא פרסונה שיכולה להביא אותנו קדימה גם כשחקנים וגם כנבחרת. אני מקווה שנצליח”.

הבלם שון גולדברג, שהגיע אחרי זכייה באליפות עם מכבי חיפה לפני האימון הראשון של הנבחרת השבוע: "ברור שכאשר שאני מגיע כשחקן מוביל בליגה, אז אני יכול לעזור ולתרום לנבחרת. לא דיברו איתי עדיין על העמדה בה אשחק".

על המשחק מול איסלנד, שייערך באצטדיון הביתי שלו, סמי עופר, אמר גולדברג: "אני יודע מה זה העוצמות של סמי עופר. זו דחיפה גדולה שמאוד שתעזור לנו. חד משמעית, יש ציפייה מאיתנו”.

גם גולדברג דיבר על החיסורים הרבים והבהיר: "זה משמעותי, אבל יש הזדמנות לשחקנים צעירים ולכאלה שעוד לא חוו הרבה דקות בנבחרת. כולם כאן רוצים להוכיח מה הם שווים".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...