"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הפועל ב"ש מול מכבי ת"א בגמר גביע הטוטו

האלופה ניצחה 0:1 את מכבי חיפה בחצי הגמר ותאבק על התואר הראשון של העונה מול יריבתה על הצלחת • מיכאל אוחנה פתח בהרכב וכבש את שער הניצחון

,עודכן
אוחנה. הברקה אחת שלו הספיקה לאלופה הערב // אוחנה. הברקה אחת שלו הספיקה לאלופה הערב

דקות לפני שריקת הפתיחה למשחק חצי גמר גביע הטוטו בין הפועל באר שבע למכבי חיפה, החושך הגיע לאצטדיון בנתניה. האוהדים השתעשעו עם פנסי הטלפונים הניידים ובסך הכל זה הוסיף מעט עניין למפעל, שחוץ מ-2,800 איש שכנראה באמת אוהבים את הקבוצות שלהם והגיעו אתמול למשחק, לא באמת מעניין את אוהדי הכדורגל בארץ.

עבור הקבוצה של גיא לוזון גם משחק בגביע הטוטו חשוב כדי לצבור ביטחון לקראת הדרבי בליגה, אבל מדובר בקבוצה שפשוט לא משחקת טוב מתחילת העונה, וכך היה גם אמש. זה לא שהאלופה מבירת הנגב נצצה על הדשא הנפלא בנתניה, אבל הספיקה לה הברקה אחת של מיכאל אוחנה כדי להכריע את המשחק ולעלות לגמר גביע הטוטו, שם היא תפגוש את מכבי תל אביב.

אוחנה עובר עונה קשה ברמה האישית. הוא מתקשה להתמודד עם העובדה שבסגל של ברק בכר נמצאים גם איסק קואנקה ומאור מליקסון. זה המשיך עם סדרת חינוך מצד מאמנו ועם מסרים מצד משפחתו על כך שהוא לא מרוצה ממעמדו, אבל אולי השער שכבש הערב יחזיר אותו לעניינים.

ומה לגבי חיפה? קאיו הברזילאי וקלאוס היווני שוב ניפקו משחק חלש ללא שום תרומה. מעניין עד מתי תהיה לירוקים סבלנות עבורם, כי עד עכשיו זה באמת נראה רע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר