"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל חיפה: חוגגים ניצחון, חוששים מעזיבות
האדומים מהכרמל שמחו אחרי ה-0:2 על מכבי נתניה, אך במקביל פתחו במירוץ להחתמת שחקני הקבוצה המחוזרים • המאמן ניר קלינגר מבקש להוריד את הלהבות סביב שמואל שיימן, ששמו נקשר עם הפועל ב"ש • גבריאל תאמאש דורש חוזה לשנתיים • ואלון תורג'מן רוצה לצאת לאירופה
תורג'מן שומר על הכדור. החלוץ עשוי לצאת בקיץ לאוסטריה // צילום: יוסי שקל // תורג'מן שומר על הכדור. החלוץ עשוי לצאת בקיץ לאוסטריה

הפועל חיפה: חוגגים ניצחון, חוששים מעזיבות

האדומים מהכרמל שמחו אחרי ה-0:2 על מכבי נתניה, אך במקביל פתחו במירוץ להחתמת שחקני הקבוצה המחוזרים • המאמן ניר קלינגר מבקש להוריד את הלהבות סביב שמואל שיימן, ששמו נקשר עם הפועל ב"ש • גבריאל תאמאש דורש חוזה לשנתיים • ואלון תורג'מן רוצה לצאת לאירופה

ליאב נחמני
, עודכן

הרבה לחץ השתחרר אמש בחדר ההלבשה של הפועל חיפה לאחר הניצחון הביתי על מכבי נתניה (0:2). השחקנים רקדו במשך שעה והקפטן עדן בן בסט היה עסוק בלזרוק חפצים (בהומור) על מאמנו ניר קלינגר, שהיה במוקד העניינים בשבוע שעבר סביב ספסולו של המגן שמואל שיימן.

"מגיע לנו לשמוח בעונה כזאת", אמרו במועדון והוסיפו: "זו עונה חלומית, ולמרות כל רעשי הרקע אנחנו ממשיכים לרוץ למעלה ולהסתכל בלבן של העיניים לכולם". בחזרה לקלינגר ושיימן. אמש המאמן ניסה להוריד להבות סביב המגן השמאלי ששמו נקשר בהפועל ב"ש. "הוא לא חתם בב"ש", הבהיר קלינגר לאחר המשחק. עם זאת, בקרית חיים ברור שרק הצעה יוצאת דופן מהבעלים יואב כץ יכולה להשאיר את שיימן בעונה הבאה, כאשר כרגע מדובר על שדרוג של עשרה אחוזים בשכר של 115 אלף דולר.

חוץ משיימן, בהפועל חיפה ינסו למנוע עזיבות נוספות. הבלם הרומני גבריאל תאמאש ממתין ליואב כץ בנוגע לחתימה על חוזה לשנתיים. תאמאש לוחץ לחתום בהקדם, כאשר מספר קבוצות כבר מביעות בו עניין. גם קלינגר לוחץ לסגור את הנושא בהקדם. הבאים בתור לקבל הצעות הם המגן דור מלול, הבלם ניסו קפילוטו וראדו גינסארי.

לגבי החלוץ אלון תורג'מן, השחקן מעדיף לחפש בסוף העונה קבוצה בחו"ל ורק לאחר מכן לחזור לאופציה של קבוצה ישראלית. אוסטריה וינה עוקבת אחרי תורג'מן ושתי קבוצות נוספות בשוויץ כבר בדקו את תנאיו לקראת העונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...