"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"השנה אנחנו צריכים להביא את הגביע"
בית"ר ירושלים, שתצא הערב לבית מלון בצפון, במתח שיא לקראת חצי הגמר מול קרית שמונה: "מי שחושב שננצח בקלות לא מבין בכדורגל" • חן עזרא צפוי לשוב להרכב
צילום: אלן שיבר // בני בן זקן חוגג עם סאבו. במתח שיא

"השנה אנחנו צריכים להביא את הגביע"

בית"ר ירושלים, שתצא הערב לבית מלון בצפון, במתח שיא לקראת חצי הגמר מול קרית שמונה: "מי שחושב שננצח בקלות לא מבין בכדורגל" • חן עזרא צפוי לשוב להרכב

שי ארצי
, עודכן

"להגיע שנתיים לחצי גמר זה לא דבר של מה בכך, אבל השנה אנחנו צריכים להביא את הגביע. כולם חולמים על זה", כך אומרים בבית"ר ירושלים, שתצא מחר (ראשון) לבית מלון בצפון, שם היא תשהה ותעשה את ההכנות שלה עד למשחק נגד קריית שמונה.

קרוב ל-15 אלף אוהדים אמורים לתמוך בקבוצה, שם טוענים כי הם לא מגיעים כפייבוריטים: "מי שחושב שננצח בקלות לא מבין בכדורגל", אמר גורם בקבוצה, "לא ניצחנו אותם העונה בליגה, תמיד ק"ש עושים לנו צרות. הולך להיות קרב מתיש".

מבחינת ההרכב נראה כי הקשר חן עזרא צפוי לשוב ל-11. עופר ורטה כנראה יפתח בעמדת המגן הימני ויחליף את אנטואן קונטה הפצוע. שחקנים נוספים שייעדרו עקב פציעה הם דוד קלטינס ומרסל הייסטר. הקפטן איתי שכטר נמצא כשיר להתמודדות אך בבית"ר לא רוצים לסכנו לפני המשחק נגד ב"ש והוא לא אמור לפתוח בהרכב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...