"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סאבו מירר בבכי; בן זקן: "אנחנו יחד איתו"

מאמן בית"ר ירושלים הביע תמיכה בסלובקי, שהחמיץ פנדל בדקה ה-93: "יש לו לב ענק, זה לא פשוט עבורו" • על התיקו מול בני יהודה: "זה לא מובן מאליו לקחת נקודה"

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אריק סאבו ממרר בבכי אחרי החמצת הפנדל, הערב בטדי

בית"ר ירושלים הייתה יכולה הערב (ראשון) לצמק את הפער מב''ש לנקודה בלבד, אבל אריק סאבו החמיץ פנדל בדקה ה-93 והירושלמים סיימו רק ב-1:1 בטדי מול בני יהודה. עידן ורד פתח אחרי תקופה ארוכה וכבש את הראשון (10), רועי גורדנה השווה בפנדל (52).

אחרי שריקת הסיום, אריק סאבו מירר בבכי בגלל החמצת הפנדל. האוהדים קראו בשמו ועודדו אותו כמו יתר השחקנים.

"להפסיד שתי נקודות בדקה האחרונה של המשחק זה לא נעים, אבל זה חלק מהמשחק", סיכם בסיום המאמן בני בן זקן, "אנחנו אחרי שבוע עמוס, שכלל משחק עונה בטרנר. ניקח את הנקודה ונמשיך קדימה".

על סאבו אמר המאמן: "הוא טיפוס רגיש וזה לא פשוט עבורו. יש לו לב גדול. אנחנו ביחד איתו. לדעתי הוא כבש 4 פנדלים ברציפות, אבל זה חלק מהעניין, מחמיצים גם פנדלים".

בני בן זקן, הערב בטדי. גם נקודה זה משהו // צילום: אלן שיבר

"גם אם היינו כובשים את הפנדל, התואר לא היה בכיס שלנו" המשיך בן זקן, "בפלייאוף כל נקודה היא חשובה, אני מקווה שבעתיד נראה ונבין כמה היא הייתה חשובה. חייבים להיראות יותר טוב ורק אחר כך לדבר על אליפות. אמנם יכולנו לקחת פה שלוש נקודות, אבל זה לא מובן מאליו לקחת נקודה".

על איתי שכטר, שנכנס לשחק רק בדקה ה-75: "הוא היה פצוע ויחזור בהדרגה להרכב".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר