"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אימון רדיוס

בקושי עשרה אוהדים הגיעו לאימון הפתיחה של בני יהודה, שעדיין לא החתימה שחקנים • אבוקסיס: "לא ניקח ממכבי ת"א שחקנים בהשאלות"

,עודכן
יוסי אבוקסיס ועוזרו אורי גוטמן, באימון הבכורה // צילום: דני מרון // יוסי אבוקסיס ועוזרו אורי גוטמן, באימון הבכורה

אולי זה החום הכבד, ייתכן שהעובדה שהקבוצה טרם צירפה הקיץ שחקנים חדשים, או שמא זה הריחוק המתמשך של ההנהלה - השורה התחתונה היא שבני יהודה פתחה אתמול את אימוניה לעונה הקרובה בשקט מוחלט ולעיניהם של עשרה אוהדים בלבד.

מי ששידר אופטימיות אף על פי שהקבוצה טרם התחזקה הוא המאמן יוסי אבוקסיס, שאמר: "בשבועות הקרובים יהיו התפתחויות עם שחקנים. התפקיד שלנו הוא לא להילחץ בגלל שלא הבאנו שחקנים, אלא להיות שלמים עם מי שנביא. להבדיל משנה שעברה, הבסיס שלנו יותר טוב. מכבי ת"א רוצה מאיתנו שחקנים, אתם יודעים שהיה דיבור על מאור קנדיל, אבל אם נעשה איתם השנה משהו זה לא יהיה בהשאלות".

השחקנים המושאלים של הקבוצה - דובב גבאי, בן צעירי, דולב חזיזה, שי קונסטנטין ואנטוניו מרסיץ' - השתתפו באימון הפתיחה אף על פי שחלקם לא נמצאים בתוכניות, כמו הקשר הקרואטי, שכבר הוצע להפועל חדרה. הקשר שון מלכה החל להיבחן. אפונסו פיניירו, חלוץ ברזילאי, הגיע להיבחן, אך לא השתתף באימון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר