| צילום: עמי שומן

איתן שמואלביץ' ינהל את הדרבי בין מכבי להפועל ת"א

איגוד השופטים פרסם את השיבוצים לקראת המחזור הבא בליגת העל • בדרבי נוסף במחזור הזה, זה הירושלמי בין בית"ר להפועל, ישפוט דוד פוקסמן • בשל הרגישות לקראת ההכרעה: אוראל גרינפלד וגל לייבוביץ' שובצו בליגה הלאומית

איגוד השופטים פרסם את השיבוצים לקראת המחזור הבא בליגת העל, וקבע כי איתן שמואלביץ' ינהל את הדרבי בין מכבי להפועל ת"א. בדרבי השני של המחזור, זה הירושלמי בין בית"ר להפועל, ישפוט דוד פוקסמן.

את קרב התחתית הנוסף בפלייאוף התחתון בין הפועל נוף הגליל למכבי פ"ת ינהל דניאל בר נתן. בשבת תתארח מכבי חיפה אצל מכבי נתניה, ואת ההתמודדות הזו ינהל גל לייבוביץ'. עידן לייבה ישפוט במפגש בין בני סכנין להפועל ב"ש.

השיבוצים בשאר המשחקים: הפועל חדרה - מ.ס אשדוד (מג'ד רושרוש), ועירוני ק"ש - הפועל חיפה (אוהד אסולין).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

באיגוד השופטים לא מקלים ראש גם בנעשה בליגה הלאומית, לקראת ההכרעה. השופט הבינלאומי אוראל גרינפלד שובץ לנהל את קרב התחתית בין הפועל עכו להפועל רעננה. שניר לוי, עוד שופט מליגת העל, ינהל את קרב הצמרת בין הפועל פ"ת למ.ס כפר קאסם.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...