"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
אזעקות בב"ש: המשחק בטרנר יתקיים?
עקב המתיחות בדרום הארץ, משחקה של אלופת ישראל הערב (20:00) מול אפואל ניקוסיה במוקדמות הליגה האירופית נמצא בספק גדול • גורם בפיקוד העורף: "כל עוד לא הודענו אחרת, מתנהלים כרגיל"
צילום: אלן שיבר // אוהדי הפועל ב"ש באיצטדיון טרנר. היום הכל כרגיל

אזעקות בב"ש: המשחק בטרנר יתקיים?

עקב המתיחות בדרום הארץ, משחקה של אלופת ישראל הערב (20:00) מול אפואל ניקוסיה במוקדמות הליגה האירופית נמצא בספק גדול • גורם בפיקוד העורף: "כל עוד לא הודענו אחרת, מתנהלים כרגיל"

עוזי ניסים
, עודכן

האם המצב הביטחוני בדרום ישפיע על קיום המשחק בין הפועל באר שבע לאפואל ניקוסיה? לפחות על פי המצב הנוכחי, קיום המשחק בטרנר (20:00) מוטל בספק גדול זאת לאור ההתפתחויות בשעה האחרונה. כידוע, בשעה 15:00 נשמעה אזעקה בעיר הדרומית עקב נפילה מחוץ לעיר, שלא גרמה לנזקים.

לאור האירועים, בשעה הקרובה תתקיים הערכת מצב של פיקוד העורף, שבסופה תתקבל ההחלטה לגביי קיום המשחק. "כל עוד לא הודענו אחרת, מתנהלים כרגיל", הבהיר גורם בפיקוד העורף.

מוקדם יותר הבוקר (חמישי) בעקבות המצב הביטחוני בדרום הארץ, נערכה ישיבה בפיקוד העורף והובהר שאין כל שינוי בקיום המשחק הערב בטרנר. במשטרת ב"ש ממשיכים את ההתנהלות וההכנות כרגיל ושוטרים יתפרסו כבר בשעות אחר הצהריים בצירים הסמוכים לאצטדיון.

יאיר נגיד הממונה על ההסברה בפיקוד העורף הבהיר: " מדיניות המיגון בעוטף עזה לא חלה על באר שבע ולכן המשחק נגד ניקוסיה במסגרת מוקדמות הליגה האירופית יתקיים הערב כרגיל."

יצוין כי בפגישה שקיימה אופ"א עם אנשי הביטחון, השופטים והמשקיף הנושא כלל לא עלה על הפרק.

בן שהר. בונה על מקדמה לקראת הגומלין? // צילום: אודי ציטיאט

ומה עם שחקני היריבה הקפריסאית? החום הכבד השורר בבאר שבע גרם, לשחקני אפועל ניקוסיה להסתגר בחדרם במלון 'לאונרדו' בעיר וליהנות מהקרירות השוררת בחדרים. עכשיו נשאר רק לתהות האם מזג האוויר הלוהט ישחק לטובת האלופה מישראל. כל התשובות לקראת עשר בלילה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...