"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המגן השמאלי סאול בדרך לבית"ר ירושלים

מגן לה קורוניה צפוי להגיע לישראל בימים הקרובים לצורך בדיקות רפואיות • לוזון לקראת חדרה: "מי שיקל ראש יכול להיענש"

,עודכן
צילום: האתר הרשמי של לה קורוניה // סאול גרסיה קאבררו. ינחת בשבוע הקרוב

בית"ר ירושלים תנסה להתאושש מחר (שני) מהתבוסה הקשה שספגה בשבוע שעבר נגד מכבי פתח תקווה במשחק מול העולה החדשה לליגה, הפועל חדרה, אותה היא תקווה לנצח ולהשיג 3 נקודות ראשונות העונה.

לפי התרגולים האחרונים נראה כי המאמן גיא לוזון צפוי לבצע מיני מהפכה בהרכב. אריק סאבו, שקיבל אישור לטוס באיחור להתכנסות של נבחרת סלובקיה, יוסט לעמדת המגן הימני במקום מתן פלג. ערן לוי אמור לקבל מקום ב-11 בחוליית הקישור, כאשר יאקוב סילבסטר, יפתח בשפיץ במקום אנתוני וארן.

בתוך כך, אחרי הדיווחים אמש בספרד על ההתעניינות של בית"ר ירושלים במגן השמאלי, סאול גרסיה קאבררו, בן ה-23 מלה קורוניה, נראה כי השחקן בדרך לקבוצה וצפוי להגיע ארצה בימים הקרובים לצורך בדיקות רפואיות ולסכם את תנאיו במועדון לשנתיים הקרובות. ברזומה של המגן יש 91 הופעות בליגה השנייה בספרד.

במסיבת עיתונאים לקראת המשחק נגד הפועל חדרה, גיא לוזון התייחס לחיזוק שבדרך: "כאשר יהיה חתימה רשמית רק אז יהיה להודיע בנושא".

גיא לוזון. דרוך לקראת המשחק מול חדרה // צילום: אורן בן חקון

על משחק הנפל מול מכבי פתח תקוה: "שחקנים מנוסים, הביטחון שלהם לא נפגע בגלל משחק אחד. הפועל חדרה זה לא שם נוצץ בכדורגל הישראלי, אבל זו קבוצה מאוד יעילה וצריך להביא את כל היכולות שלנו לידי ביטוי כדי לנצח. מי שיקל ראש בהפועל חדרה יכול להיענש וזה מה שקרה גם בשבוע שעבר".

חיזוק עתידי? זה לא יהיה נכון לצאת בהצהרות לגבי החתמות. בתקופה הקרובה נצטרך להיות מאוד שקולים בהחתמות שלנו כמו בעמדת המגן השמאלי. אם נחשוב שנצטרך עוד עמדות נעשה את זה. וינסנט אניימה הוא לא אופציה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר