"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
החלוץ אדוארדו גררו מצטרף למכבי ת"א
הצהובים הגיע לסיכום עם אוניברסיטאריו מפנמה על השאלתו של החלוץ בן ה-18, שיחזק את קבוצת הנוער • פטריק ואן לוון: "גררו השאיר עלינו רושם מצוין"
צילום: באדיבות מכבי ת"א // אדוארדו גררו עם החולצה הצהובה. יחזק את קבוצת הנוער

החלוץ אדוארדו גררו מצטרף למכבי ת"א

הצהובים הגיע לסיכום עם אוניברסיטאריו מפנמה על השאלתו של החלוץ בן ה-18, שיחזק את קבוצת הנוער • פטריק ואן לוון: "גררו השאיר עלינו רושם מצוין"

מערכת ספורט היום
, עודכן

מכבי ת"א מחזקת גם את מחלקת הנוער. במועדון הגיעו הערב (שני) לסיכום עם קבוצת אוניברסיטאריו מפנמה על השאלתו של החלוץ בן ה-18, אדוארדו אנטוניו גררו לוקאנו, שהרשים את הצוות המקצועי בשלושת השבועות האחרונים.

פטריק ואן לוון, המנהל הביצועי, אמר לאתר הרשמי של המועדון: "אדוארדו גררו הוא שחקן שהתאמן עם קבוצת הנוער שלנו במשך למעלה מ-3 שבועות והשאיר רושם מצוין. אנו סבורים כי הוא מתאים בצורה מושלמת לצורת המשחק אותה אנו דורשים מהשחקנים במכבי והמשך ההתפתחות של אדוארדו במועדון הוא משהו לו אנחנו מצפים. ברוך הבא אדוארדו ובהצלחה".

יצויין כי גררו פרץ לתודעה במסגרת קמפיין מוקדמות אליפות העולם עד גיל 17 שכבש 4 שערים לזכות פנמה מה שלא הספיק לה להעפיל מהבית של קונקאקאף. בנוסף להופעה אחת במדי נבחרת פנמה במשחק ידידות נגד גרנדה, גררו נמנה על סגל נבחרת פנמה עד גיל 20 המתמודדת בימים אלה על העפלה לאליפות העולם שתיערך בפולין.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...