"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
יצאה בזול: הפועל ב"ש נקנסה רק ב-20 אלף שקל
האלופה ספגה עונש קל בעקבות סאגת אפודת השוער של אריאל הרוש במשחק מול מכבי ת"א • הדייו לובין: "בכל שנותיי כדיין משמעתי לא נתקלתי בתקרית כזאת" • תגובת המועדון: "מתנצלים על שארע ומכבדים את פסק הדין"
צילום: אלן שיבר // הרוש במשחק המדובר מול מכבי ת"א. כתום זה השחור החדש

יצאה בזול: הפועל ב"ש נקנסה רק ב-20 אלף שקל

האלופה ספגה עונש קל בעקבות סאגת אפודת השוער של אריאל הרוש במשחק מול מכבי ת"א • הדייו לובין: "בכל שנותיי כדיין משמעתי לא נתקלתי בתקרית כזאת" • תגובת המועדון: "מתנצלים על שארע ומכבדים את פסק הדין"

מערכת ספורט היום
, עודכן

יצאה בזול. הפועל ב"ש נקנסה הערב (רביעי) רק ב-20 אלף שקלים בעקבות סאגת אפודת השוער של אריאל הרוש במשחק מול מכבי ת"א. בתום הדיון, בית הדין של ההתאחדות קנס את האלופה ב-20 אלף שקלים בלבד ובנוסף, הוטל עליה עונש על תנאי בסך 30 אלף שקלים.

כזכור, לפני שריקת הפתיחה, השופט אוראל גרינפלד ביקש מאריאל הרוש להחליף את אפודת השוער השחורה שלו לצבע כתום, אך בבאר שבע סירבו ודרשו שהאורחת מכבי ת"א תחליף את המדים של לצבע הצהוב. בב"ש המשיכו להתעקש, ורק בשעה 21:15 הסכימו לעלות למגרש עם אפודת השוער הכתומה של הרוש.

הדיין לובין כתב בהחלטתו הסופית: "נראה היה שהנאשמת מנסה להפוך את בית הדין ל'זירת התגוששות' ולפרקים נשמע היה כאילו שופט המשחק אוראל גרינפלד עומד לדין ולא הנאשמת עצמה. בכל שנותיי כדיין בבית הדין המשמעתי לא נתקלתי בתקרית מעין זו בין אם מדובר בליגות הנמוכות ביותר. מעשיה של הנאשמת הולידו בסופו של יום פארסה בלתי ראויה אשר אינה מוסיפה כבוד לכדורגל הישראלי בכלל ולנאשמת בפרט".

נציגי הפועל ב"ש בדיון, הערב בהתאחדות. יצאו בזול // צילום: דני מרון

בעקבות פסק הדין, בהפועל ב"ש הוציאו תגובה (אחרונה?) בה נכתב: "פסק הדין מהווה מבחינתנו את סיומה של הפרשה. אנחנו דבקים בעמדה כי התנהלות נכונה יותר של כל הצדדים היתה יכולה למנוע את שהתרחש, ויחד עם זאת אנו מתנצלים על שארע ומכבדים את פסק הדין".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...