"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סכנין: "לא נשחרר את מוגרבי בכל מחיר"

החלוץ, שכבש אתמול ב-1:1 מול הפועל ת"א, מעוניין לממש את ההצעה ממכבי נתניה • ייפגש היום עם היו"ר אבו יונס • במועדון הבהירו: "הכל פתוח, עם פיראס יש לנו קבוצה שתרוץ למעלה"

,עודכן
צילום: יוסי שקל // פיראס מוגרבי חוגג, אתמול מול הפועל ת"א. יעבור השבוע לנתניה?

יו"ר בני סכנין מוחמד אבו יונס צפוי להיפגש עם קשר הקבוצה פיראס מוגרבי כשעל הפרק ההצעה בה מחזיק השחקן ממכבי נתניה. נכון לעכשיו, ההצעה עומדת על 1.5 מיליון שקלים, אך סכנין מסרבת לשחרר את מוגרבי, שכבש אתמול במשחק הליגה מול הפועל ת"א (1:1).

אבו יונס הבהיר למוגרבי כי בסכום של 1.5 מילון שקלים הוא לא ישוחרר בשום מקרה. השחקן הבהיר כי הוא רוצה להרגיש בורג מקצועי חשוב יותר ובנתניה הוא יוכל להיכנס למשבצת שיפנה דיא סבע. כל הדברים הללו יעלו שוב בפגישה בין הצדדים ובהנהלת סכנין הבהירו: "הכל פתוח, לא נשחרר את מוגרבי בכל מחיר. איתו יש לנו קבוצה שתרוץ למעלה".

בסכנין היו אמש מאוכזבים מהשער שספגה הקבוצה בתוספת הזמן מול הפועל ת"א. "יצאנו פראיירים, משחק כזה צריך לדעת לנצח", אמר גורם בהנהלת הקבוצה שהוסיף: "יש פה סגל ששווה הרבה יותר מאשר 3 נקודות מתוך 9".

בסכנין עובדים נגד השעון למצוא מגן שמאלי שיחזק את הקבוצה. מול הפועל ת"א עלה בעמדה הזו עוביידה חטאב, שזוהי לא העמדה הטבעית שלו. במועדון הסבירו כי השוק אינו רווי בשחקנים בעמדה הזו וינסו למצוא פתרון.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר