"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
הפועל ב"ש: סמאג'ה כריסטון התחיל להתאמן
בשורות טובות בקבוצה הדרומית: הרכז, שקרע את שריר הארבע ראשי בתחילת דצמבר, יחזור למגרשים בעוד כשלושה שבועות • סם סינגר, ששוחרר בני הרצליה, החליט לחזור לארה"ב
צילום: דני מרון // סמאג'ה כריסטון. חזר לישראל

הפועל ב"ש: סמאג'ה כריסטון התחיל להתאמן

בשורות טובות בקבוצה הדרומית: הרכז, שקרע את שריר הארבע ראשי בתחילת דצמבר, יחזור למגרשים בעוד כשלושה שבועות • סם סינגר, ששוחרר בני הרצליה, החליט לחזור לארה"ב

יעקב מאיר
, עודכן

בשורות טובות להפועל באר שבע. סמאג'ה כריסטון חזר בסוף השבוע לישראל וביום ראשון כבר החל באימונים אישיים. לפי ההערכות של אנשי הקבוצה השחקן כבר יהיה כשיר ויחזור למגרשים בעוד כשלושה שבועות.

כריסטון היה השחקן המצטיין של הקבוצה עם 18.8 נקודות ו-4 אסיסטים בממוצע למשחק לפני שקרע את שריר הארבע ראשי בתחילת חודש דצמבר במשחק מול עירוני נהריה. לאחר הפציעה ביקש לטוס לארה"ב כדי לעבור שם את הטיפולים ולאחר מכן נשאר שם עוד כמה שבועות בשל הולדת בנו.

מחליפו סילאס מלסון חתום עד סוף החודש הנוכחי, אך ייתכן שחוזהו יוארך במספר שבועות נוספים עד שהתברר האם כריסטון כשיר לגמרי.

בתוך כך, מתברר כי הקבוצה הדרומית הייתה קרובה להחתים את סם סינגר על חוזה עד סיום העונה בשל פציעתו על עדי כהן סבן. אולם בסופו של דבר המתאזרח ששוחרר ביום ראשון מבני הרצליה החליט לחזור לארצות הברית למרות התעניינות ממספר קבוצות, ביניהן גם מכבי אשדוד

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...