"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עוד אוהד מכבי ת"א הורחק לשנה מהמגרשים

ההחמרה נמשכת: האוהד, שחיבל בקירות הארנה בירושלים, עמד הבוקר למשפט והורחק לשנה שלמה מהמגרשים • בתחילת השבוע, אוהד נוסף של הצהובים קיבל עונש זהה בעקבות השלכת כוס

,עודכן
צילום: אלן שיבר // אוהדי מכבי ת"א ביציע. לתמונה אין קשר לכתבה

החמרת הענישה נגד אוהדים מתפרעים נמשכת. יומיים לאחר שבית המשפט הרחיק את אחד מאוהדי מכבי תל אביב לשנה מהמגרשים בעקבות השלכת כוס לעבר יציע אוהדי הפועל ירושלים במהלך המשחק בין שתי הקבוצות, הרחיק היום (חמישי) בית המשפט אוהד נוסף של הצהובים לשנה מהמגרשים.

אותו אוהד נתפס על ידי משטרת ישראל בזמן שקשקש על קירות הארנה וגם משפטו אמור היה להיות ביום שלישי, אך נדחה מסיבות טכניות. היום כאמור הוא עמד למשפט והורחק לשנה שלמה מהמגרשים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר