"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מכבי ראשל"צ חושבת קדימה
סגנית האלופה אמנם מאוכזבת, אבל כבר מתכננת את העונה הבאה, שאמורה לכלול השתתפות ביורוקאפ • אדם אריאל ונמרוד טישמן צפויים להמשיך • איתי שגב ואיגור קולשוב בדרך החוצה • דריל מונרו סיכם: "רציתי את האליפות הזאת יותר מבכל עונה אחרת"
אריאל (11) וטישמן (30). ימשיכו לעונה נוספת בכתום // צילום: אלן שיבר // אריאל (11) וטישמן (30). ימשיכו לעונה נוספת בכתום

מכבי ראשל"צ חושבת קדימה

סגנית האלופה אמנם מאוכזבת, אבל כבר מתכננת את העונה הבאה, שאמורה לכלול השתתפות ביורוקאפ • אדם אריאל ונמרוד טישמן צפויים להמשיך • איתי שגב ואיגור קולשוב בדרך החוצה • דריל מונרו סיכם: "רציתי את האליפות הזאת יותר מבכל עונה אחרת"

יעקב מאיר
, עודכן

במכבי ראשל"צ סיכמו את העונה באכזבה מהולה בגאווה לאחר ההפסד 89:75 למכבי ת"א בגמר הפיינל פור.

"היינו עייפים, עם ספסל קצר ומכבי הייתה אגרסיבית", ניסה להסביר המאמן גיא גודס, "הפיזיות שיחקה תפקיד וזה הוציא אותנו מהמשחק, בעיקר בחצי השני. היינו צעד או שניים מאחור". גם דריל מונרו לא הסתיר את אכזבתו: "רציתי את האליפות הזאת יותר מבכל עונה אחרת, אבל לצערי זה לא קרה. ראיתם את הרגשות שלי מתפרצים. זה היה קשוח. הייתי מאוד אמוציונלי".

כעת בקבוצה יתפנו להאיץ את ההכנות לעונה הבאה. נכון לעכשיו מסתמן כי סגנית האלופה תירשם ליורוקאפ ובשל כך תצטרך להגדיל את התקציב בצורה משמעותית, כדי לבנות סגל איכותי שיוכל להתחרות בכבוד במפעל השני בחשיבותו ביבשת. כזכור, כבר בחודש מרץ פרסמנו שביורוקאפ רוצים להחזיר נציגה ישראלית למפעל ובמהלך השבוע האחרון דנו בנושא שוב ומסתמן כי הכתומים ישחקו בעונה הבאה במפעל היוקרתי.

איתי שגב שלא מרוצה מכמות הדקות שקיבל בתקופה האחרונה לא צפוי להמשיך. לעומתו נמרוד טישמן ואדם אריאל ימשיכו, ואילו לגבי עוז בלייזר עדיין לא ברור מה יהיה. איגור קולשוב לא אמור לחזור למרות שהוא מחזיק בחוזה לעונה נוספת, כיוון שהוא מעוניין לשחק בחו"ל.

הצוות המקצועי היה מעוניין להשאיר חלק מהזרים, אך כמעט כולם מקבלים סכומי כסף גבוהים מאוד, כך שזה לא יהיה פשוט. הכישרון הצעיר נועם דוברת צפוי לקבל דקות לא מובטלות בעונה הבאה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...