"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"נדע להתמודד עם הגבוהים של מונטנגרו"
יריבת ישראל בשמינית הגמר (20:30) לא הרשימה בשלב הבתים וסיימה את בית א' במקום השלישי עם ניצחון אחד בלבד • המאמן אריאל בית הלחמי ייהנה מסגל מלא, בתקווה להשיג ניצחון שיישלח את העתודה לשמונה הגדולות
צילום: אלן שיבר // אבדיה מוביל את נבחרת העתודה. חולמים על רבע הגמר

"נדע להתמודד עם הגבוהים של מונטנגרו"

יריבת ישראל בשמינית הגמר (20:30) לא הרשימה בשלב הבתים וסיימה את בית א' במקום השלישי עם ניצחון אחד בלבד • המאמן אריאל בית הלחמי ייהנה מסגל מלא, בתקווה להשיג ניצחון שיישלח את העתודה לשמונה הגדולות

יעקב מאיר
, עודכן

כמעט לכל מדינה יש מדי פעם שנתונים לא טובים, ונראה שזה בדיוק מה שקרה למונטנגרו. יריבת ישראל בשמינית הגמר (20:30) לא הרשימה בשלב הבתים וסיימה את בית א' במקום השלישי עם ניצחון אחד בלבד (על בריטניה החלשה, ב־4 נקודות הפרש) ושני הפסדים, כשבאחד מהם שמטה יתרון גדול מול צרפת.

שימו לב להבדלים הסטטיסטיים בין נבחרת העתודה של ישראל למקבילתה מונטנגרו בטורניר (16 קבוצות): מקום 3 בנקודות (86.3) לעומת 15 (63.7), מקום ראשון באחוזי הקליעה מהשדה (47.2%) לעומת 10 (40.4%), מקום 3 באחוזים ל־2 (51%) לעומת מקום 11 (46.8%), מקום 3 באחוזים מחוץ לקשת (38.2%) לעומת 11 (29%), מקום 1 בחסימות (6.3) לעומת 11 (2.3), מקום 2 באסיסטים (22.7) לעומת 10 (14), מקום 1 במדד היעילות (105 נקודות מדד) לעומת 12 (64 נקודות מדד).

רק פעם אחת עברה מונטנגרו את רף 70 הנקודות, לעומת ישראל, שלא ירדה מ־81. השחקן המוביל שלה הוא גארד בודוצ'נוסט איגור דרובניאק, שקולע 16 נקודות בממוצע למשחק. מלבדו, רק שלושה שחקנים קולעים 6 נקודות ויותר בממוצע באליפות.

קרביץ. בית הלחמי ייהנה מסגל מלא // צילום: אלן שיבר

ניקולה זיזיץ' הצעיר (2.11 מ') נחשב כישרון גדול ומשתייך לאקדמיה המפוארת של ברצלונה, אבל לא מקבל הרבה הזדמנויות מהמאמן דושאן דובלייביץ' ושותף ב־29 דקות בלבד, שבהן קלע רק 4 נקודות.

"ש להם גבוהים טובים, אבל אנחנו יכולים להתמודד עם זה", אמר הפורוורד עמית זיס. "אצלנו, כל יום שחקן אחר יכול לתת משחק טוב, ולכן כל אחד צריך להיות מוכן להזדמנות שלו".

המאמן אריאל בית הלחמי ייהנה מסגל מלא, בתקווה להשיג ניצחון שיישלח את העתודה לרבע הגמר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...