כארם משעור חתם בהפועל תל אביב

כפי שפורסם לראשונה ב"ישראל היום", האדומים צירפו את הפורוורד הישראלי (28, 1.98 מ') על חוזה עד סיום העונה הנוכחית • קאסטריטיס: "משוכנע שהוא יתרום לנו"

צילום: באדיבות הפועל תל אביב // משעור. מחזק את האדומים

הפועל תל אביב החתימה היום (שלישי) את כארם משעור על חוזה עד לסיום העונה הנוכחית. כזכור, על המגעים בין הצדדים פורסם לראשונה ב"ישראל היום" לפני מספר שבועות.

משעור (28, 1.98 מ') פתח את העונה הנוכחית בגרייס-אוברהופן מהליגה הצרפתית השנייה, ממנה שוחרר לפני מספר שבועות. הפורוורד הישראלי יצטרף כבר הערב לאימוני הקבוצה ובשבת צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו במשחק מול עירוני נהריה. 

מאמן הקבוצה יאניס קאסטירטיס אמר: "אני מברך את כארם שהצטרף אלינו, ומאמין שהוא יתרום לנו יחד עם שאר השחקנים. אנחנו עדיין מנסים לבנות דברים ולשפר את הקבוצה, ואני משוכנע שכארם ישתלב ויתרום יחד עם שאר השחקנים שממשיכים לעבוד קשה בכל אימון".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר