"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
פלדין נפרד: "דרך קשה לסיים עונה מדהימה"
בעקבות הפסקת הליגה, הכוכב של מחזיקת הגביע עזב את ישראל ונפרד מהאוהדים: "הקבוצה שלנו הייתה מיוחדת על המגרש וגם מחוץ לפרקט. מעריך את כולכם"
צילום: ברני ארדוב // ג'יימס פלדין. נפרד מהאוהדים

פלדין נפרד: "דרך קשה לסיים עונה מדהימה"

בעקבות הפסקת הליגה, הכוכב של מחזיקת הגביע עזב את ישראל ונפרד מהאוהדים: "הקבוצה שלנו הייתה מיוחדת על המגרש וגם מחוץ לפרקט. מעריך את כולכם"

יעקב מאיר
, עודכן

בעקבות ההנחיות החדשות של משרד הבריאות והפסקת הליגה, שחקני ליגת בכדורסל החלו לעזוב את ישראל ביממה האחרונה. מי שאמר הערב (רביעי) שלום הוא ג'יימס פלדין, אחד הכוכבים הגדולים של הפועל ירושלים, שנפרד מהאוהדים האדומים דרך האינסטגרם.



"דרך קשה לסיים עונה מדהימה. הקבוצה שלנו הייתה מיוחדת על המגרש וגם מחוץ לפרקט. אני מעריך את כל האוהדים על כל התמיכה והאהבה", כתב פלדין.



כפי שפרסמנו, מכבי ת"א והפועל ירושלים אפשרו לשחקנים הזרים שלהם לעזוב בימים הקרובים ולחזור לארה"ב, כדי לשהות לצד משפחתם בעת התפשטות נגיף הקורונה ברחבי העולם.



בצד האדום, מנכ"ל הפועל ירושלים, גיא הראל, היה מהתומכים הגדולים בישיבות הדירקטוריון של המינהלת בימים האחרונים שלא להודיע על סיום העונה אלא רק על הפסקה, ודעתו אכן התקבלה בסופו של דבר.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות



עם זאת, גם הוא הבין שאין טעם להשאיר את הזרים כשהליגה בוודאות מושבתת לשבועות הקרובים וכשהערכה היא כי גם ליגת האלופות של פיב"א לא צפויה לחזור לפעילות בעתיד הקרוב. גם גורל אירוח הפיינל פור בעיר הבירה מוטל כעת בספק גדול.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...