"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: ניו אורלינס מביעה עניין באלייז'ה בראיינט
הגארד המצטיין של מכבי ת"א מבוקש ע"י הפליקנס שבוחנים את האפשרות לצרפו כבר בעונה הבאה • קלע העונה 8.4 נקודות והוריד 2.9 ריבאונדים למשחק ביורוליג
צילום: אלן שיבר // בראיינט. בשנה הבאה בניו אורלינס?

דיווח: ניו אורלינס מביעה עניין באלייז'ה בראיינט

הגארד המצטיין של מכבי ת"א מבוקש ע"י הפליקנס שבוחנים את האפשרות לצרפו כבר בעונה הבאה • קלע העונה 8.4 נקודות והוריד 2.9 ריבאונדים למשחק ביורוליג

מערכת ספורט היום
, עודכן

מיד אליהו לניו אורלינס של זאיון וויליאמסון? על פי דיווח באתר "ספורטנדו", הפליקנס בוחנים את האפשרות לצרף כבר בעונה הבאה את אלייז'ה בראיינט, גארד מכבי תל אביב, שקלע העונה 8.4 נקודות והוריד 2.9 ריבאונדים למשחק ביורוליג.

הגארד האמריקאי, שהצטרף לקבוצה של יאניס ספרופולוס בתחילת העונה, אחרי ששיחק בעונה שעברה בהפועל אילת, כבר ניסה את מזלו להתקבל לליגה הטובה בעולם, כאשר נרשם לדראפט 2018, אך ללא הצלחה מרובה.

בקיץ האחרון, בראיינט נבחן בליגת הקיץ במדי מילווקי, אך בסופו של דבר החליט לחתום ביד אליהו. עד היציאה לפגרה בתחילת מרץ, רשם הגארד הצהוב 9.9 נקודות ו-4.5 ריבאונדים בממוצע למשחק בליגה המקומית. בעונה שעברה במדי הפועל אילת רשם 17.6 נקודות ו-5.7 ריבאונדים למשחק בממוצע.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...