"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ירושלים בלחץ: מתי יגיע פארגו?
הזר בן ה-34 אמור לנחות ביום ראשון בארץ, אבל שביתת עובדי רשות שדות התעופה עלולה למנוע זאת
פארגו בתקופתו כשחקן מכבי ת"א. ירושלים מחפשת פיתרון // צילום: לירון מולדובן // פארגו בתקופתו כשחקן מכבי ת"א. ירושלים מחפשת פיתרון

ירושלים בלחץ: מתי יגיע פארגו?

הזר בן ה-34 אמור לנחות ביום ראשון בארץ, אבל שביתת עובדי רשות שדות התעופה עלולה למנוע זאת

יעקב מאיר
, עודכן

בעקבות ההודעה המפתיעה של עובדי רשות שדות התעופה על השבתת כל ההמראות והנחיתות עד להודעה, לא ברור איך ומתי יגיע הזר החדש של הפועל ירושלים ג'רמי פארגו, שאמור לנחות בישראל ביום ראשון.

הפועל ירושלים כבר רכשה כרטיסי טיסה עבור פארגו בן ה-34, שהוחתם השבוע כמחליפו של ג'ייקובן בראון, וכעת מקווים בקבוצה כי יימצא פתרון מהיר לסוגיית השביתה כדי שהשחקן יגיע כבר ביום ראשון ויוכל להצטרף לחבריו לפתיחת הליגה אחרי שבועיים של בידוד.

צרה זו מצטרפת להתבטאותו של טיישון תומאס, מכוכבי הקבוצה, שציין את הצורך שלו להיות לצד משפחתו בארה"ב, ובירושלים עובדים קשה כדי לשכנעו לא לעזוב.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...