"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

גייב לוין ימשיך עונה נוספת בבני הרצליה

כפי שפורסם ב"ישראל היום", הפורוורד המתאזרח (26, 2.02 מ'), שסבל מפציעות בשנתיים האחרונות, יחזור עם הקבוצה מהשרון לליגת העל: "רוצה הלראות את העבודה הקשה שעשיתי"

,עודכן
צילום: באדיבות בני הרצליה // לוין. יחזור עם הרצליה לליגת העל

כפי שפרסמנו ב"ישראל היום", הפורוורד המתאזרח גייב לוין ימשיך בבני הרצליה גם בעונה הבאה בליגת העל. לוין (26, 2.02 מ') סבל מחוסר מזל ופציעות במהלך השנתיים הראשונות, כשגם משבר הקורונה לא פסח עליו, כאשר שבועיים לפני שהיה אמור לחזור לישראל ולמגרשים פרץ משבר הקורונה שבסופו של דבר סיים את עונת 2019-20.

בזמן הקצר שכן בילה על הפרקט, לוין הוכיח שהוא מהשחקנים הישראלים הטובים שיש לכדורסל שלנו להציע. בעונת 2018/19 בליגת העל, קלע 9.6 נקודות בממוצע למשחק ב-12 משחקים לפני שנפצע. בעונת 2019/20 הוא רשם ממוצעים מרשימים בליגה הלאומית של 25 נקודות ו-7.3 ריבאונדים.

לוין אמר לאחר החתימה: "אני מתרגש להמשיך בבני הרצליה לעונה שלישית. אני מצפה לפתיחת העונה כדי להראות על המגרש את העבודה הקשה וההתקדמות שלי בחודשים האחרונים במטרה לעשות כמיטב יכולתי כדי לתרום להצלחת הקבוצה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר