"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
דייט אחרי הסערה

פרומיטיי ניצחה את הפועל ירושלים וכפתה משחק שלישי בפליי אין ליגת האלופות

יותם הלפרין ושחקניו רצו להעפיל לטופ 16 כבר הערב אבל יצטרכו לפגוש את האוקראינים פעם נוספת ביום חמישי בארנה • סדרת טעויות לקראת הסיום ושלשה על הבאזר של המארחת הובילה להפסד דרמטי בהארכה 82:79 • יכולת טובה של אדאמס (25 נק') ובריימו (21 נק') לא הספיקה

,עודכן
0השמעה
בריימו, הערב מול פרומיטיי, צילום: ליגת האלופות, האתר הרשמי

בתום משחק דרמטי, הפועל ירושלים הפסידה באוקראינה לפרומיטיי 82:79. כעת, סדרת הפליי־אין על העליה לטופ 16 בליגת האלופות התאזנה ל־1:1 וקבעה משחק שלישי ומכריע מחר בירושלים.

דווקא כריס דואו לשעבר בנס ציונה ומכבי חיפה היה זה שקלע את שלשת הניצחון עבור האוקראינים בסיום. ירושלים משלמת במזומן על יכולת חלשה ופיספוס הזדמנות לגמור את המשחק בשלב מוקדם. בנוסף, פרומיטיי היתה ללא מאמנה הישראלי ננו גינזבורג שנעדר בגלל שנמצא מאומת לקורונה.

ציון גבוה על היכולת שלה ירושלים לא תקבל - רחוק מזה. איזה הבדל בין ההצגה שלה במשחק הראשון בירושלים למשחק הערב. רק ג׳יילן אדאמס וסולימאן בריימו גילו יכולת טובה. כל השאר סיפקו משחק חלש.

המשחק היה נראה כבידיים של ירושלים באמצע הרבע השלישי. הקבוצה מהבירה עלתה ל־10 הפרש כשתוך כדי פרומיטיי איבדה את השחקן הטוב ביותר שלה דיאנג׳לו האריסון שהורחק. במקום שזו תהיה נקודת השבירה של המארחת זו היתה תחילת ההסתבכות של ירושלים.

ערב מפוזר של 22 איבודים (אובאסוהאן לבדו עם שישה), חלקם בדקות מכריעות, הביאו את המשחק להארכה לאחר שירושלים פספסה הזדמנות לנצח בהתקפה האחרונה.

בסיום ההארכה ג׳יילן אדאמס (25 נקודות) השווה ל־79:79. אך אז הקבוצה האוקראינית יצאה להתקפה אחרונה ודואו עם שלשה גדולה שלח את הסדרה למשחק מכריע. בעקבות התוצאה נדחה משחקה של ירושלים בליגה מול הפועל ת"א ביום שישי.

אוהדי פרומיטיי, הערב,צילום: ליגת האלופות, האתר הרשמי
אריאל מול יריב אוקראיני, הערב,צילום: ליגת האלופות, האתר הרשמי
מאבק אווירי, הערב בפולין,צילום: ליגת האלופות, האתר הרשמי
אובאסוהן צולף, הערב,צילום: ליגת האלופות, האתר הרשמי
בריימו, הערב באוקראינה,צילום: ליגת האלופות, האתר הרשמי
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר