"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
ספרופולוס: "אנחנו נמות ונחיה עם ווילבקין"
הצהובים ממשיכים להאמין בכוכב גם אחרי סדרת ההחטאות בדקות האחרונות ב-78:72 לזניט • האנטר פונה לבית החולים, לא צפוי לשחק מול ירושלים • גם כספי עשוי לקבל מנוחה • ספרופולוס: "אין לנו זמן לבכות"
צילום: אלן שיבר // ווילבקין, אמש

ספרופולוס: "אנחנו נמות ונחיה עם ווילבקין"

הצהובים ממשיכים להאמין בכוכב גם אחרי סדרת ההחטאות בדקות האחרונות ב-78:72 לזניט • האנטר פונה לבית החולים, לא צפוי לשחק מול ירושלים • גם כספי עשוי לקבל מנוחה • ספרופולוס: "אין לנו זמן לבכות"

יעקב מאיר
, עודכן

1.אכזבה רבה במכבי תל אביב לאחר ההפסד אמש (שלישי) 78:72 בבית לזניט סנט פטרסבורג שקטע את התקופה הטובה ושרשרת הניצחונות בשבועות האחרונים.

"הייתה חסרה לנו אנרגיה", אמר הקפטן ג'ון דיברתולומיאו, "הכנסנו את עצמו לבור בשלב מוקדם ומשם רדפנו אחריהם. אנחנו מדברים על זה שאנחנו אלה שצריכים להכתיב את הקצב וזה לא קרה".

גם חברו לקבוצה אלייז'ה בראיינט שם את האצבע על אותה בעיה: "אנחנו צריכים לעלות למגרש עם יותר אנרגיה". המאמן יאניס ספרופולוס הוסיף: "התחלנו להילחם כשהיה מאוחר מדי. לא היינו צריכים להגיע למצב הזה".

2.מיד בסיום המשחק ניסה ספרופולוס להרים את השחקנים והזכיר להם שכבר בעוד פחות מ-48 שעות מחכה להם המשחק היוקרתי של הכדורסל הישראלי מול הפועל ירושלים. "אין לנו זמן לבכות", אמר היווני, "אנחנו צריכים לשכוח מהמשחק הזה ולהמשיך למשחק הבא".

מי שככל הנראה לא יעמוד לרשות הצוות המקצועי ביום חמישי הוא אות'לו האנטר שקיבל מכה חזקה מתחת לעין ופונה במהירות לבית החולים כדי לבחון את מצבו ונשללה פגיעה ברשתית של השחקן שסובל מחתך מתחת לעין. הסנטר ייבדק שוב בהמשך היום על ידי מומחה, וככל הנראה לא ישחק מול היריבה מהבירה, ועדיין לא ברור האם יהיה כשיר לדרבי ברבע גמר גביע המדינה ביום ראשון.

בראיינט // צילום: אלן שיבר
בראיינט // צילום: אלן שיבר

מי שעוד עשוי לקבל מנוחה ביום חמישי הוא עומרי כספי ששיחק שמונה דקות וחצי בלבד לאחר שחש חוסר נוחות ברגלו. ההערכה היא כי לא מדובר בפציעה, אך קיים סיכוי כי יתנו לו לנוח בימים הקרובים.

3.בעקבות סדרת ההחטאות של סקוטי ווילבקין בדקות ההכרעה נשאל ספרופולוס האם הוא שוקל לפעמים לתת לשחקנים אחרים לזרוק את הזריקות החשובות, גם לו בשביל לבלבל את ההגנות היריבות. המאמן ענה: "סקוטי הוא המנהיג שלנו, אנחנו נמות ונחיה איתו".

בראיינט נשאל גם הוא האם שחקנים נוספים צריכים לקבל את האחריות בדקות האחרונות והגיב: "זו החלטה של המאמן ואני מכבד אותה. אני צריך להתרכז בלעשות את הדברים שלי בצורה הכי טוב שאפשר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...