צילום: מאור אלקסלסי // טיילור רוצ'סטי

טיילור רוצ'סטי עשוי לעזוב את הפועל חיפה

הגארד המתאזרח עזב את ישראל לאחר שמשפחתו לא הורשתה להיכנס לארץ בשל סגירת נתב"ג • חנן קולמן, העובד באקדמיה של איגוד הכדורסל הדני, מועמד להחליפו • השחקנים ביקרו בבית ספר בניגוד להנחיות - המועדון נקנס

טיילור רוצ'סטי עשוי לעזוב את הפועל חיפה בימים הקרובים לאחר שלא הוסדרה הכנסת משפחתו לישראל בשל סגירת נתב"ג. המתאזרח כבר עזב את ישראל ומתאמן בצרפת עם לה־מאן.

כזכור, רוצ'סטי חתם בשורות הקבוצה מהכרמל בחודש דצמבר ובקבוצה עשו מאמצים גדולים כדי להכניס את אשתו ושני ילדיו שנמצאים בצרפת, ואפילו מכבי תל אביב ניסתה לסייע בנושא, אך לא הושגו האישורים, ובימים האחרונים השחקן הביע את רצונו לעזוב. מי עשוי להחליפו הוא המתאזרח היהודי-דני חנן קולמן שנמצא בדנמרק ועובד באקדמיה של האיגוד המקומי.

בתוך כך, מינהלת הליגה הטילה קנס בסך 30 אלף שקלים על הקבוצה שמספר משחקניה, חלקם לא מחוסנים עדיין בחיסון השני, הפרו בידוד ביוזמת הקבוצה והגיעו לביקור בבית ספר בפורים בניגוד להוראות משרד הבריאות והנחיות המינהלת.

יו"ר המינהלת שמואל פרנקל אמר: "עד כה הוכיחה ליגת ווינר סל שהשמירה על הנחיות מבטיחה את המשך קיומה הסדיר ואסור לאף קבוצה להפר את ההנחיות. אני מצפה מכל הקבוצות להמשיך כפי שעשו עד כה כשאנחנו כל כך קרובים ליעד הכי חשוב שלנו, חזרת הקהל לאולמות".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...