"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
מחליף לבראון: ריי מקאלום חתם בהפועל ירושלים
האדומים החתימו את הגארד (30, 1.90 מ') בחזוה עד לתום העונה: "אסייע לקבוצה במאבק על האליפות" • אדומייטיס: "מאמין שישתלב מהר"
צילום: הפועל ירושלים // מקאלום. מחליף לבראון

מחליף לבראון: ריי מקאלום חתם בהפועל ירושלים

האדומים החתימו את הגארד (30, 1.90 מ') בחזוה עד לתום העונה: "אסייע לקבוצה במאבק על האליפות" • אדומייטיס: "מאמין שישתלב מהר"

יעקב מאיר
, עודכן

בעקבות פציעתו של ג'ייקובן בראון, החתימה הבוקר (שני) הפועל ירושלים את הגארדריי מקאלוםעל חוזה עד תום העונה.

מקאלום (30, 1.90 מ') התחיל את הקריירה המקצוענית שלו ב-NBA שם שיחק בשורות סקרמנטו קינגס וסאן אנטוניו ספרס. לאחר מכן עבר לאירופה שם שיחק ביורוליג במדי מלאגה הספרדית ודרושפאקה איסטנבול. העונה שיחק בבועה של הג'י.ליג במדי בגרינסברו סוורם שסיימה את העונה רק לאחרונה והעמיד ממוצעים של 9.8 נקודות, 3.1 ריבאונדים ו-4.9 אסיסטים למשחק.

המאמןדאיניוס אדומייטיסאמר: "חיפשנו לחזק את הקבוצה עם גארד יוצר ומנוסה ואני שמח מאוד שהצלחנו להנחית כאן שחקן ברמתו. מכיוון שהוא שיחק ב G-League עד לפני שבועיים, אני מאמין שההשתלבות שלו כאן תהייה מהירה".

השחקן עצמו אמר: "אני עוקב אחרי המועדון ויודע שהתוצאות עד כה השנה פחות טובות מהציפיות. עם זאת אני אעשה כל שביכולתי על מנת לסייע לקבוצה להתייצב ולהיאבק על התואר האחרון של העונה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...