"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
"יש לו המון ידע וניסיון": הכל מוכן לבכורה של דרור כהן במכבי ראשל"צ
הכתומים, שנלחמים על חייהם בליגת העל, ייפגשו הערב את הפועל גליל עליון בכפר בלום • אורן אהרוני על המאמן בן ה-48 שעד לאחרונה שימש כעוזרו של גיא גודס: "אני בטוח בהצלחתו"
דרור כהן | צילום: עודד קרני
19:00: גליל עליון - ראשל"צ

"יש לו המון ידע וניסיון": הכל מוכן לבכורה של דרור כהן במכבי ראשל"צ

הכתומים, שנלחמים על חייהם בליגת העל, ייפגשו הערב את הפועל גליל עליון בכפר בלום • אורן אהרוני על המאמן בן ה-48 שעד לאחרונה שימש כעוזרו של גיא גודס: "אני בטוח בהצלחתו"

אבי סגל
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

כשהוא כמעט בן 48, דרור כהן יתחיל הערב (19:00) את הקריירה שלו כמאמן ראשי בליגת העל, כשקבוצתו מכבי ראשל"צ תתארח אצל הפועל גליל עליון בכפר בלום.
המשימה לשמה הובא לבית מכבי ברורה: להשאיר את הקבוצה בליגה. המבצע הזה לא פשוט, כשהמאזן של ראשל"צ עומד על שני ניצחונות בלבד בסיבוב הראשון, וכבר בשלב הזה היא בפיגור שני ניצחונות מחוף ממבטחים.
העמידה על קווים לראשונה בגילו המתקדם תהווה מבחן גדול עבור כהן, אבל מצד שני הוא יביא איתו ניסיון רב ותקופות שבהן למד מהטובים ביותר. בנוסף, הוא גם חבר הצוות המקצועי בנבחרת ישראל מאז 2017.
יש שניים משמעותיים מאוד בקריירה של כהן. עודד קטש, שאיתו שיחק בנוער של מכבי ת"א, במכבי ר"ג והיה עוזרו בהפועל ירושלים ובנבחרת ישראל. השני הוא אורן אהרוני, שעבר איתו דרך ארוכה בגבעת שמואל כשחקן וכעוזר מאמן, ואף היה עוזרו בנבחרת הנוער.
אהרוני הוא מקרה דומה לכהן, ואם יצליח כמוהו - מצבו יהיה מעולה. גם אהרוני החל העונה בגיל דומה את קריירת האימון בליגה הבכירה, אחרי שהיה לפני יותר מעשור מאמן גבעת שמואל. אהרוני חושב שעניין הגיל הוא בכלל לא מכשול: "בעיקרון, אני לא חושב שיש בעיה. גם אני חווה את זה בעצמי. יש לו המון ניסיון וידע".
גיא גודס ודרור כהן, צילום: אלן שיבר

כהן היה שחקן יעיל וקבוצתי, הכי רחוק מסופרסטאר. איש צנוע ושקט, מסוג האנשים שתתקשה למצוא אדם שיאמר עליהם משהו רע. הוא פרש ממשחק ב-2008 אחרי קריירה של 14 עונות, שכוללת גם את נבחרת ישראל (שיחק ביורובאסקט 1995). הוא עמד על הקווים בפעם הראשונה במ.כ הבקעה (2009/10) בליגה השנייה, וזכה איתה בכרטיס העלייה לליגה הבכירה, אבל הקבוצה ויתרה על מקומה.

מאז היה כהן עוזר מאמן בהפועל ירושלים, בבני הרצליה ובמכבי ראשל"צ. זהו אחד הקלפים החזקים שאיתם הוא מגיע: הוא מכיר היטב את מכבי ראשל"צ, עם חמש עונות כעוזר מאמן בקבוצה. מגיע כמחליפו של גיא גודס לאחר שהיה עוזרו עד העונה. מצד שני, הוא ימשיך לשמש עוזרו של גודס - בנבחרת. בסוף העונה שעברה החליט שמיצה את דרכו כעוזר מאמן בליגה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כעת, מעבר לידע המקצועי, הוא יצטרך סמכותיות וקשיחות שדרושות לקבוצה במצב קשה כל כך. אהרוני: "דרור מאמן מצוין שעבד לצד מאמנים מעולים כמו קטש וגודס. איש מקצוע ברמה הכי גבוהה שיש. הוא אימן כבר כמאמן ראשי בהצלחה גדולה בגבעת שמואל. את ראשל"צ הוא מכיר מעולה ואת הליגה מצוין, כך שאני בטוח בהצלחתו".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...