יש עונות ששום דבר לא הולך בהן: גם מלחמה הרואית של מכבי ראשון לציון והזדמנות גדולה לניצחון מדהים בארנה, לא הספיקו הערב (שבת) לקבוצה בכתום והפועל ירושלים יצאה עם 69:73 דרמטי.
הכתומים הגיעו עם אלון שטיין כמאמן זמני. אחרי מחצית ראשונה צמודה, הגיעה בריחה של האדומים, אבל בשונה ממשחקים קודמים, האורחת מעיר היין לא התפרקה. טו הולוואי, איגור קולשוב ודיימון סימפסון החזירו את ראשון לתמונה ואפילו גם העלו אותה ליתרון בדקה האחרונה.
אבל צריך גם מזל בחיים, ובינתיים המזל נמצא אצל ירושלים. רטין אובאסוהן עם סל גדול העלה את האדומים ליתרון 12.7 שניות לסיום ובצד השני שלשה של טו הולוואי הסתובבה על הטבעת ויצאה החוצה בדרך לניצחון ליגה ירושלמי חמישי ברציפות ושישי בכל המסגרות.
מאמן חדש לראשל"צ, רכש לירושלים
בהפסקת המחצית הודיעה הפועל ירושלים כי הסנטר הניגרי ג'ון אגבונו (27, 2.10 מ') חתם עד סיום העונה. הרכש החדש יחליף את אנתוני בנט.
בראשון לציון, דרור כהן סיכם את תנאיו וימונה למאמן במקומו של גיא גודס.

