"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רכבת בכירי הכדורסל בדרך לישראל

מזכ"ל פיב"א העולמי אנדראס זקליס ומזכ"ל פיב"א אירופה קמיל נובאק יגיעו לארץ וישתתפו בפיינל פור היורופקאפ בסוף השבוע

,עודכן
צילום: אתר פיב"א // זקליס (מימין) עם נשיא פיב"א

רכבת של בכירי הכדורסל בעולם בדרך לישראל: מזכ"ל פיב"א העולמי אנדראס זקליס ומזכ"ל פיב"א אירופה קמיל נובאק יגיעו לארץ כאורחי הכבוד של איגוד הכדורסל וישתתפו בפיינל פור היורופקאפ בסוף השבוע.

השניים, מלווים בבכירים נוספים של פיב"א, יתארחו בישראל ויגיעו להיכל מנורה מבטחים כדי לצפות במשחקי חצי הגמר ביום שישי ויומיים לאחר מכן בגמר ובמשחק על מקומות 3-4.

כזכור, ביום שישי ב-15:00 תפגוש עירוני נס ציונה את פארמה הרוסית ובמשחק המאוחר (18:00) יתמודדו אוסטרוב (פולין) ואורדאה (רומניה).

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר