הירושלמים חוגגים בארנה | צילום: עודד קרני

הפועל ירושלים מקווה להתחזק במהלך הפגרה

הנהלת הקבוצה מהבירה רוצה להביא רכש בשבועיים הקרובים כדי להגיע מוכנים למשחקים החשובים באירופה • הלפרין: "אנחנו לא מאוזנים, יודעים שצריך להשתפר" • וגם: התוכניות לפגרת הנבחרות

1. הניצחון 77:89 אתמול (מוצ"ש) על הפועל חיפה לא מסנוור אף אחד בהפועל ירושלים. במועדון יודעים שהקבוצה לא מספיק טובה ושגם במהלך המשחק מול אחת מקבוצות התחתית בליגה הם לא הרשימו, ולולא התעלות של רטין אובאסוהן וג'יילן אדאמס ייתכן שהיו סופגים הפסד שני ברציפות.

"אנחנו לא מאוזנים ולא משחקים מספיק טוב", אמרו בקבוצה. המאמן יותם הלפרין הודה: "אנחנו לא משחקים את הכדורסל הכי טוב שאנחנו יכולים, צריך גם לטפל בעליות וירידות תוך כדי משחקים, זה מפתח חשוב מבחינתנו".

בשל כך, בקבוצה עמלים להתחזק כבר בתקופה הקרובה כדי להגיע מוכנים לצמד המשחקים באירופה מול קרשיאקה ומנרסה לאחר הפגרה. העדיפות הראשונה היא לצרף שחקן פנים במקומו של ת'ון מייקר ששוב לא נרשם, אך גם שחקן רכש בקו האחורי נלקח בחשבון, בתנאי שיימצא מישהו איכותי שיכול לשדרג את הקבוצה בוודאות. "אנחנו כל הזמן עובדים לשדרג את הקבוצה וחושבים איך להשתפר, ברגע שזה יקרה ותהיה אפשרות, נתחזק", אמר הלפרין.

מייקר. מחפשים מחליף, צילום: מאור אלקסלסי

2. אובאסוהן נבחר לשחקן המצטיין לאחר שקלע 28 נקודות וזכה למקלחת של מים קרים מחברו לקבוצה איתי שגב. בסיום הראיון הטלוויזיוני נשאר הגארד הבלגי דקות ארוכות להצטלם ולחתום לילדים רבים שחיכו לו. השחקן ייצא כבר היום לבלגיה שם יצטרף לנבחרת המקומית שתחל השבוע את מוקדמות אליפות העולם. גם אנתוני בנט ייסע לקנדה, כמו גם איתי שגב, אדם אריאל ועמית גרשון שיפתחו את האימונים ביום שני עם נבחרת ישראל.

בקבוצה מתכוונים לתת כמה ימי חופש לשחקנים שלא ייסעו לנבחרות, ולאחר מכן להחזירם לאימונים כדי לשמור על כושר ועל מסגרת קבוצתית ככל האפשר. "זה שבועיים חשובים עבורנו כדי לחדד דברים ולעבוד גם באופן אישי עם שחקנים שצריכים את זה, אנחנו לא מתכוונים לזרוק את הימים האלה לפח", סיפר הלפרין.

אובאסוהן. 28 נקודות,
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

במהלך השבוע האחרון עלתה אפשרות לקיום משחק אימון מול הפועל חולון במהלך פגרת הנבחרות, ובימים הקרובים יוחלט באופן סופי האם יש טעם בקיום המשחק בשל הסגל החסר. 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...