וויצ'יץ'. במכבי מנסים להתמודד עם הבעיות | צילום: אלן שיבר

וויצ'יץ': "מקווה שנבנה מבצר כמו שהיה לנו לפני שנתיים"

מנהלה הספורטיבי של מכבי ת"א שוחח עם אוהדי הקבוצה בצ'ט חי, התייחס למכת הקורונה בסגל הקבוצה וסיפר על השאיפות שלו לעונה הקרובה

מנהלה הספורטיבי של מכבי ת"א, ניקולה וויצ'יץ' שוחח הערב (חמישי) עם אוהדי הקבוצה בצ'ט חי בעמוד הפייסבוק. בין היתר התייחס וויצ'יץ' למכת הקורונה במועדון כאשר חמישה שחקנים ואיש צוות נוסף נמצאו חיוביים לנגיף, מה שגרם לביטול השתתפות בשני טורנירים בינלאומיים וגם לשאיפות שלו מהעונה החדשה לאחר השינויים הגדולים בסגל.

"כנראה שלא יהיה לנו את השחקנים לפני ה-20 בספטמבר לאימון קבוצתי ראשון. זה מאתגר, זה משהו שאנחנו צריכים למצוא פתרונות חדשים עבורו ולשפר את הסבלנות שלנו, בגלל שאנחנו יודעים שזה יהיה קשה", אמר. "יש לנו קצת בלאגן, אבל בסוף יהיה בסדר".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

על השאיפות המקצועיות לשנה החדשה: "אני רק מקווה לדבר אחד: שנקבל את האוהדים שלנו בהיכל בתפוסה מלאה וזה יכול לעזור לנו לצאת מהתסבוכת הזו. השחקנים תמיד משחקים טוב יותר בהיכל מלא, ואני מקווה שנבנה מבצר כמו שהיה לנו לפני שנתיים כשהיינו בלתי מנוצחים בבית. זה המפתח כדי לצאת מהבלאגן הזה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...