רביב לימונד חתם במכבי רעננה
החתמה מרשימה לקבוצה מהליגה הלאומית שמצרפת את הגארד הוותיק (36) על חוזה לשנתיים • שחקן נבחרת ישראל לשעבר גם יאמן במקביל במחלקת הנוער של המועדון

החתמה מרשימה למכבי רעננה: הקבוצה מהשרון החתימה את רביב לימונד על חוזה לשנתיים ותקווה שיסייע לה להיאבק בצמרת בעונה הקרובה.
כפי שפרסמנו בחודש שעבר, הגארד הוותיק (36) שקל לפרוש מכדורסל לאחר שלא קיבל דקות משחק משמעותיות בשנה האחרונה במדי עירוני נס ציונה והתקשה לשחזר את יכולתו המצוינת שהראה במהלך הקריירה, אך לאחרונה החליט כי הוא רוצה לשחק עונה נוספת.
כמה קבוצות בליגה הלאומית התעניינו בשירותיו במהלך השבועות האחרונים, אך לימונד החליט בסופו של דבר להיענות להצעה של רעננה ולשחק בשנה הקרובה תחת הדרכתו של יוסי בונן שבונה קבוצה צעירה, אתלטית ורעבה ורוצה את הניסיון הרב של השחקן.
אחת הסיבות המרכזיות בגינן בחר לימונד דווקא בהצעה של רעננה היא ההזדמנות שתינתן לו לאמן במקביל במחלקת הנוער של המועדון תחת המנהל המקצועי רון נווה. השחקן רוצה לבדוק את האפשרות לפתוח בקריירת אימון ורואה בעונה הקרובה כשנת לימוד וניסיון מבחינתו.
לימונד עבר קריירה מכובדת מאוד במהלכה שיחק בליגה הספרדית ובליגה הצרפתית וכן שיחק בהפועל ירושלים, מכבי ת"א והפועל ת"א. בארון התארים שלו מופיעים גביע היול"ב, גביע היורופקאפ (השחקן הישראלי היחיד שזכה בשני תארים אירופיים שונים) ואליפות ישראל. כמו כן הוא מדורג במקום ה-22 בקלעי כל הזמנים בליגת העל עם 4,505 נקודות.
גם במדים הלאומיים רשם הגארד כמה ציוני דרך נאים. כבר בנבחרת העתודה היה אחד הגורמים המרכזיים למדליית כסף באליפות אירופה 2004, ולאחר מכן השתתף בכמה אליפויות אירופה עם הנבחרת הבוגרת.
מעבר להחתמות השחקנים, ברעננה התחדשו בספונסר אשר יחליף את חברת יובלים. מדובר בקבוצת גינת, אשר עוסקת בהתחדשות עירונית ויזום פרוייקטים בתחום הנדל"ן.
טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו