יפתח זיו. 150 אלף דולר בלבד | צילום: מכבי ת"א

יפתח זיו חתם לשנתיים במכבי ת"א: "מאושר להתחיל פרק חדש בקריירה"

הרכז שהצטיין במדי גלבוע/גליל מצטרף לסגל של האלופה לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת • ספרופולוס: "יעזור לנו בכל המסגרות בהן נשתתף"

עכשיו זה רשמי: מכבי תל אביב החתימה הבוקר (ראשון) את יפתח זיו לשנתיים עם אופציה לעונה נוספת.

זיו (26, 1.91 מ') חבר בחמישיית העונה החולפת וזוכה פרס השחקן הישראלי של העונה, מוכר היטב לאוהדים בצהוב גם מסדרת גמר הפלייאוף האחרונה, במסגרתה התמודד מול האלופה במדי הפועל גלבוע/גליל.

"אני מאושר להתחיל פרק חדש בקריירה בבית גדול, מפואר ומרגש כמו מכבי תל אביב", אמר לאחר החתימה זיו לאתר הרשמי של המועדון, והוסיף: "כשחקן שחווה לא מזמן את העוצמה המטורפת של היכל מלא באוהדים מדהימים, אני שמח ומחכה לחוות את זה שוב, רק הפעם מהצד השני כשאני משחק בשבילם".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

"החתמת יפתח זיו חשובה לנו מאוד כי הוספנו לסגל שחקן ישראלי טוב מאוד שיוכל לעזור לנו בכל המסגרות בהן נשתתף", הסביר המאמן יאניס ספרופולוס, "ליפתח יש הרבה איכויות ואני רוצה לברך אותו על ההצטרפות למכבי תל אביב".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...