מכבי תל אביב תפגוש מחר (שני, 20:55) את הפועל תל אביב בגמר גביע ווינר כשהיא בעיצומו של אחד המשברים הקשים שידעה בשנים האחרונות. עודד קטש סופר כבר שישה הפסדים רצופים בכל המסגרות, שלא רק דחקו את הצהובים לתחתית טבלת היורוליג, אלא גם סיבכו אותם במאבק על פסגת ליגת העל.
בפרק האחרון של הפודקאסט "על הבאזר" עם פיני גרשון ועפר "ג'ובה" גרוס, אחד הגולשים העלה בפניהם את הטענה לפני חלק מהשחקנים עושים שביתה איטלקית. אחד השמות ה"חשודים" שהוא ציין היה בונזי קולסון.
השניים לא הסכימו עם הקביעה, וגרשון הוסיף: "שחקנים ברמה הזאת לא עושים שביתות איטלקיות. הקריירה שלהם על כף המאזניים. לעשות היום שביתה איטלקית בקבוצה כמו מכבי תל אביב, זה כמו למכור משחק.
"בונזי קולסון, שהיה כבר במכבי, בטח ובטח לא עושה את זה. הוא לא מרוצה אולי מחלוקת הדקות שלו ומהזמנים שבהם הוא נכנס למשחק, כי גם אני מרגיש שהוא יכול לתרום יותר".
"הגרוע עוד לפנינו"
הצהובים ניצחו שני משחקי יורוליג בלבד בעשרת המחזורים הראשונים. "ג'ובה" שאל את גרשון האם זה המצב הכי גרוע של הקבוצה שהוא זוכר. המאמן האגדי אמר כי לדעתו "הגרוע עוד לפנינו" אבל גם נזכר בתקופה הקשה שהייתה כאשר הגיע בעצמו לאמן במועדון.
"אני לא יודע אם זו התקופה הכי רעה. אבל כשאני באתי למכבי תל אביב, ואני לא מתכוון לחזור, היו ביד אליהו 3,000 צופים, אולי 3,200. הם היו מקום שלישי בליגה, אחרי הפועל חולון והפועל ירושלים, ומקום חמישי בבית המוקדם, בגביע אירופה. הם לא היו עולים לטופ 16 אם הם לא היו מנצחים את הכוכב האדום, אבל לשמחתי ניצחנו".
